Ανακοίνωσε Κυρίτση και ετοιμάζεται για φιλικά το Δειλινό  

Μπάσκετ
Ανακοίνωσε Κυρίτση και ετοιμάζεται για φιλικά το Δειλινό  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Δειλινού, το οποίο ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και μπαίνει σιγά-σιγά σε πιο μπασκετικούς ρυθμούς.

Χθες μάλιστα επισημοποίησε την απόκτηση και του Γιούσι Κυρίτση με ελεύθερη μεταγραφή "κλειδώνοντας" τη 12άδα της νέας σεζόν. «Είμαι υπερευχαριστημένος με τον τρόπο που έκλεισε το ρόστερ. Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει και φανταστεί. Τα παιδιά δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς. Η ομάδα βελτιώνεται παρά την κούραση που υπάρχει», τονίζει ο Γιώργος Γωνιωτάκης.

Το πρώτο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ δεν έδωσε τη δυνατότητα να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς τα πόδια των παικτών είναι ακόμα "βαριά" λόγω της προετοιμασίας, όμως από εδώ και στο εξής έχει προγραμματιστεί ένας μεγάλος αριθμός φιλικών προκειμένου να δουλέψει ο Γιώργος Γωνιωτάκης και οι συνεργάτες του πάνω στην τακτική και τους αυτοματισμούς, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους παίκτες να βρουν ρυθμό και "χημεία" εντός του παρκέ.

Αύριο Τετάρτη στις 17:45, το Δειλινό θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον Ανδρογέα στο κλειστό του Λίντο, ενώ θα πάρει μέρος και στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Παδουβά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος ο διοργανωτής ΟΦΗ, το Δειλινό, η Πεδιάδα και ο Εργοτέλης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα αναμετρηθούν Δειλινό και Πεδιάδα, ενώ στις 18:00 έχει προγραμματιστεί το ΟΦΗ-Εργοτέλης. Το "Β. Παδουβάς" θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16/9, όπου στις 16:00 θα κοντραριστούν οι ηττημένοι της Παρασκευής και στις 18:00 οι νικητές στον τελικό του τουρνουά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News