Αθλητισμός

Το παράπονο της ΓΕΗ προς ΕΣΠΕΚ και ΕΟΠΕ  

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε με γραπτή επιστολή της η ΓΕΗ στην ΕΣΠΕΚ με αφορμή τις επιλογή της ΕΟΠΕ στην αντικατάσταση των ομάδων που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών.

Όπως τονίζει το ηρακλειώτικο σωματείο ουδέποτε κλήθηκε από την ΕΟΠΕ να αντικαταστήσει κάποια από τις δύο ομάδες που αποχώρισαν από τον όμιλο νότου παρότι ήταν πρώτη επιλαχούσα ομάδα, ενώ αντίθετα έγιναν οι αναγκαίες αντικαταστάσεις στους υπόλοιπους ομίλους.

Η γραπτή επιστολή αναφέρει:

«Εν όψει της δήλωσης συμμετοχής της ανδρικής και της γυναικείας μας ομάδας πετοσφαίρισης στο Πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας-Εθνικό περιφερικό πρωτάθλημα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ενημερώνουμε σχετικά:

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ, κατά τη δικαιοδοσία του, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. α & β του γεν. Κανονισμού πρωταθλημάτων, επέλεξε να μην αναπληρώσει τις δυο ομάδες (ΑΟΝΑ Αργυρούπολη και ΑΟ Παλλήνη) που δε δήλωσαν συμμετοχή στον Νότιο όμιλο της Α2 ανδρών. Συνεπώς η ομάδα μας, αν και πρώτη επιλαχούσα των αγώνων διαβάθμισης των πρωταθλητών νότου, δεν εκλήθη για αναπλήρωση-αντικατάσταση, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το ίδιο Δ.Σ. βέβαια, χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς άρθρο και παραγράφους του γεν. κανονισμού, επέλεξε να αντικαταστήσει:

Ι. τον Αρχέλαο Κατερίνης με την ΑΕ Πανοράματος (πρώτη επιλαχούσα ομάδα στα μπαράζ πρωταθλητών βορρά) στον Βόρειο όμιλο της Α2 ανδρών,

ΙΙ. τον ΟΠΕΡ με τον ΑΕ Νηρέα (πρώτη επιλαχούσα ομάδα στα μπαράζ πρωταθλητριών νότου) στον Νότιο όμιλο της Α2 γυναικών και

ΙΙΙ. τον ΑΣ Ποσειδώνα με τον ΑΕ Δράμας (πρώτη επιλαχούσα ομάδα στα μπαράζ πρωταθλητριών βορρά) στον Βόρειο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι η παρουσία δεύτερης ομάδας από το Ηράκλειο στην Α2 ανδρών δεν είναι αρεστή και επιθυμητή στο ΔΣ της ΕΟΠΕ. Παρόλα αυτά η ομάδα θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να διεκδικεί αυτό που επιθυμεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια