Αθλητισμός

«Καμπάνα» στη Δόξα Δράμας για τους έξι ξένους  

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τη Δόξα Δραμας, η οποία τιμωρήθηκε με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών αλλά και πρόστιμο για την χρησιμοποίηση έξι ξένων στο ματς με τον Άρη.

Παρά την τιμωρία, πάντως, δεν αλλάζει κάτι στην κατάταξη της Football League και η επικύρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Παρασκευή (6/7).

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ, κατ' αντιμωλία απασών των ΠΑΕ τις ένδικες καταγγελίες. ΔΕΧΕΤΑΙ τις ένδικες καταγγελίες τυπικά και κατ' ουσίαν. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ τρία - μηδέν (3 - 0) απο την ομάδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, β) χρηματική ποινή 3.200€ και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών απο το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή των κατατιθεμένων για τις ως άνω ένδικες καταγγελίες χρηματικών παραβόλων στις καταγγέλλουσες (και όχι των τυχόν τελών λειτουργίας της Επιτροπής).(κατεγγελίες των ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ & ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ λόγω αντικανονικής συμμετοχής της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)».

 

Σχόλια