Ασημένια μετάλλια για τις Φραγκιαδάκη και Ατσαλάκη στο Πανελλήνιο ιππασίας  

Σπορ
Ασημένια μετάλλια για τις Φραγκιαδάκη και Ατσαλάκη στο Πανελλήνιο ιππασίας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχίες επέστρεψαν η Ναταλία Φραγκιαδάκη και η Ιζαμπέλα Ατσαλάκη από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιππασίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλο.

Οι Αμαζόνες της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Φραγκιαδάκη με τη φοράδα της, Desteny, αγωνίστηκε στην κατηγορία εφήβων-νεανίδων και με 62,37% κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Παράλληλα εξασφάλισε και μία θέση στην Εθνική ομάδα. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε και η Ιζαμπέλα Ατσαλάκη με τον ίππο SPOEKEDAMMETJE S NIKOS στην κατηγορία παίδων-κορασίδων. Με επίδοση 66,18% κατέκτησε τη 2η θέση και εξασφάλισε επίσης μία θέση στην Εθνική ομάδα της κατηγορίας της. Την ικανοποίησή της εξέφρασε η προπονήτρια των δύο κοριτσιών.

Όπως επισήμανε, λοιπόν, η κ. Μαριάννα Γραμματικάκη, «η Κρήτη τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία στο άθλημα της ιππασίας. Είμαι περήφανη που δυο δικές μου αμαζόνες είναι μέλη των εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων της ελληνικής Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Θεωρώ ότι την περίοδο αυτή που διανύουμε είναι σημαντικό τα παιδιά να βρίσκουν διέξοδο προς τη φύση και τα ζώα. Η Ναταλία και η Ιζαμπέλα αποτελούν έμπνευση για όλους μας. Ευχαριστώ όλους τους φορείς αλλά ιδιαίτερα τους γονείς για αυτή την επιτυχία». Επόμενο ραντεβού για τους ιππείς του ηρακλειώτικου σωματείου είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί 6-8 Ιουλίου στην Βουλγαρία.

Η Ιππική Ακαδημία Κρήτης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που στέκονται στο πλευρό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News