Με… επτάρα πάει φουλ για τίτλο ο Γιούχτας

Αθλητισμός
Με… επτάρα πάει φουλ για τίτλο ο Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πιο ευρεία φετινή του νίκη σημείωσε χθες ο Γιούχτας με 7-0 επί των Ελπίδων, συνεχίζοντας ολοταχώς την πορεία του προς τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Γιούχτας διατήρησε το +11 στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ και ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ενώ από το Μηνά Πίτσο έχει σταλεί το μήνυμα για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απέναντι στις Ελπίδες ο Γιούχτας ήταν καταιγιστικός, έχοντας σημειώσει τα τέσσερα γκολ στην πρώτη μισή ώρα του παιχνιδιού! Σκόραραν κατά σειρά οι Τζουβάρας στο 22’, Καστελλιανάκης στο 27’ και στο 29’, Ανωγειανάκης στο 31’ με πέναλτι, Νοκάι στο 50’ και στο 61’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μαυρομάτης στο 64’.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Μαργαρίτης, Κασσωτάκης (46’ Μανουσάκης), Παχάκης (46’ Κόκκινος), Μπιμπίρης, Κεφαλούκος (46’ Νικηφόρος), Τζουβάρας, Καστελλιανάκης, Μαυρομάτης, Σφυρογιαννάκης (46’ Βαρδής) , Ανωγειανάκης, Νοκάι

ΕΛΠΙΔΕΣ: Μακρυγιαννάκης, Αναγνωστόπουλος, Μιχελινάκης, Βοριζανάκης (35’ Διαρμισάκης), Ανδρικάκης, Τζαγκουρνής, Τσομπανάκης, Παπαδάκης, Νικολάου Χ. (78’ Αγγελάκης), Νικολάου Π. (46’ Καλυβιώτης), Νοκάι

ΠΑΝΟΜ-Ρωμανός 2-0

Μετά τη νίκη μεσοβδόμαδα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τις Ελπίδες, ο ΠΑΝΟΜ συνέχισε νικηφόρα και επικράτησε στα Μάλια με 2-0 του Ρωμανού. Ο Γιώργος Μυλωνάς φρόντισε να εξασφαλίσει το τρίποντο για την ομάδα του σκοράροντας στο 50ο και στο 65ο λεπτό.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης (85’ Κανετάκης), Σωμαράκης, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Αραβιάκης, Μανιαδής, Κατσούλης, Άριελ (80’ Μπελιβανάκης), Τζιράκης (65’ Μίλτος), Μυλωνάς, Συσκάκης

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Βιδάκης, Γκίνης Τζ. (70’ Λασηθιωτάκης),Ρουμπάκης, Κάββαλος, Τραβαγιάκης, Χρηστάκης, Γκίνης Κ.,Ξυλούρης, Χαρμπής (80’ Χαλκιαδάκης), Κλινάκης (70’ Χαρατσής)

Μινωική-Λίντο 2-0

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο β’ ημίχρονο, η Μινωική επικράτησε με 2-0 του Λίντο, με τους ηττημένους να είναι αρχικά καλύτεροι αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν. Στο 62’ ο Ανδρεαδάκης άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Ψαρά και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 79´ με κεφαλιά ο Λέσι μετά από σέντρα του Ρουμελιώτη.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Βαρδονικολάκης (75’ Λυριτζής), Χατζηδημητρίου, Αποστολάκης (88’ Σαβουιδάκης), Μητρόπουλος (45’ Ψαρράς), Καραντινάκης, Καστελλιανάκης, Ρουμελιώτης, Δρακούλης, Ανδρεαδάκης (80’ Βαμβουνάκης), Λέσι

ΛΙΝΤΟ: Στρατάκης, Δροσάτος, Σκύλο, Πύλιος, Γκαναδάκης, Σαραφαλντίν, Κεφαλούκος, Ψαλιδάκης, Νικηφόρος, Ψαρράς, Καρυωτάκης

Ανθεστίων-ΑΕΚ 2-0

Μια δυνατή εξάδα αγώνων με πέντε νίκες και μία ισοπαλία μετρούσε η ΑΕΚ πριν πάει χθες στο Θραψανό, εκεί όπου ο Ανθεστίων ανέκοψε την αήττητη πορεία της, υποχρεώνοντάς την σε ήττα με 2-0. Παράλληλα για τους γηπεδούχους, που κάνουν εξαιρετικό β’ γύρο, ήταν ένα τρίποντο που τους διατηρεί στην 4η θέση της Α1 ΕΠΣΗ. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ξεκίνησε με χαμένο τετ-α-τετ του Καουκάκη από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Χρονάκη να σώζει την εστία του. Στο 30’ ήρθε το 1-0 για τον Ανθεστίωνα, με τον Τρουλάκη να ολοκληρώνει ιδανικά μία από τις γνωστές του ενέργειες. Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη εδραίωσε τη νίκη της στο 39’ με πανέμορφο σόλο του Στρατάκη ενώ είχε ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Βιτσαρά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0 διατηρήθηκε αλλά υπήρξαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Η σημαντικότερη ήταν για την ΑΕΚ στο 80’ όταν ο Καουκάκης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Καουκάκης απέκρουσε τη μπάλα και κράτησε το «μηδέν».

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Μιχελακάκης, Τσομπανάκης, Βιτσαράς, Παπουτσάκης, Καπαρουνάκης (72’ Τερζάκης), Στρατάκης, Μελαδάκης (53’ Φωτόπουλος), Αναγνωστόπουλος (64’ Κεφαλάκης), Τρουλάκης, Πεχυνάκης (58’ Μεμοτσέλα)

ΑΕΚ: Μουτζούρης, Ανδρεαδάκης (53’ Αφενδόπουλος), Φραγκιαδάκης, Ευαγγελόπουλος (64’ Βασιλάκης), Ντελία, Ζηρδέλης (58’ Ποντίκαλης), Κάββαλος, Καραφωτιάς Δ. (72’ Μαραγκάκης), Καραφωτιάς Τ., Καουκάκης, Κοκκινάκης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 2-0:

Νίκη – φιλί ζωής ήταν για τον Κεραυνό αυτή κόντρα στον Αλμυρό με 2-0, καθώς σε συνδυασμό με τις απώλειες Λίντο και Φαιστού, έφερε την ομάδα του Παναγιώτη Πετρά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ρόναλντ Ντραγκότι σκόραρε στο 29’ και στο 83’ χαρίζοντας στην ομάδα του το μεγάλο τρίποντο απέναντι στον Αλμυρό στον οποίο κόστισαν οι ελλείψεις βασικών παικτών.

ΠΑΟΚ-ΑΟΤ 2-1:

Παιχνίδι ζωής και θανάτου ήταν για τον ΠΑΟΚ το χθεσινό με το Τυμπάκι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Μιχελακάκη επικράτησε 2-1 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ στο 11’ αλλά ο Τριάντης ισοφάρισε στο 67’. Το φινάλε ήταν θρίλερ καθώς στο 85’ ακυρώθηκε γκολ του ΑΟΤ για να έρθει στο 93’ ο Μιχελακάκης και να γράψει το τελικό 2-1!

ΜΟΙΡΕΣ-ΦΑΙΣΤΟΣ 1-1:

Δυνατό ντέρμπι έγινε στις Μοίρες, με την Φαιστό να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό με ισοπαλία 1-1 απέναντι στην ΑΕΜ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 65’ με τον Στέλιο Παπαδάκη ενώ φωνάζουν νωρίτερα για ένα ακυρωθέν γκολ. Οι Μοίρες ισοφάρισαν στο 79’ με τον Κεφάκη ενώ στο 60’ είχε δοκάρι ο Ποτηράκη. Για την Φαιστό αποβλήθηκε ο  Φραγκιαδάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80’.

ΓΟΡΤΥΣ-ΖΑΡΟΣ 2-0:

Η Γόρτυς διατηρεί την απόσταση από τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία τους και μετά τη νίκη επί του Ζαρού βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη με 33 βαθμούς ενώ ένα βαθμό περισσότερο έχει ο Ζαρός. Το 2-0 στο γήπεδο των Αγ. Δέκα διαμορφώθηκε με τα τέρματα του Κεφάκη στο 31’ και του Μπαντούνα με πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΤΥΛΙΣΟΣ 2-3:

Ματς με αρκετές συγκινήσεις και εναλλαγές στο σκορ έγινε στη Χερσόνησο, με νικήτρια στο φινάλε την Τύλισο με 2-3. Στο 42’ ο Καλομοίρης έκανε το 1-0 αλλά στην επανάληψη ήρθαν… ανατροπές. Με δύο γκολ του Τριανταφυλλάκη η Τύλισος γύρισε το σκορ σε 1-2 αλλά στο 82’ ο Χιλά ισοφάρισε 2-2. Τελικά στις καθυστερήσεις ο Αθουσάκης σκόραρε με σουτ και έτσι η Τύλισος έφυγε από το γήπεδο με το «διπλό».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (26η)

ΠΑΝΟΜ – ΡΩΜΑΝΟΣ    2-0

ΚΕΡΑΥΝΟΣ  - ΑΛΜΥΡΟΣ 2-0

ΜΟΙΡΕΣ – ΦΑΙΣΤΟΣ         1-1

ΓΟΡΤΥΣ – ΖΑΡΟΣ               2-0

ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΕΛΠΙΔΕΣ       7-0

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΤΥΛΙΣΟΣ               2-3

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ    2-0

ΜΙΝΩΙΚΗ – ΛΙΝΤΟ           2-0

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - Α.Ο.Τ.           2-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΓΙΟΥΧΤΑΣ         65

2.ΠΑΝΟΜ           54

3.ΜΙΝΩΙΚΗ         47

4.ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ    41

5.ΤΥΛΙΣΟΣ           39

6.ΜΟΙΡΕΣ            37

7.ΑΛΜΥΡΟΣ       36

8.Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ             34

9.Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ           34

10.ΖΑΡΟΣ            34

11.ΡΩΜΑΝΟΣ    33

12.ΓΟΡΤΥΣ           33

13.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ              32

14.ΚΕΡΑΥΝΟΣ    27

15.ΦΑΙΣΤΟΣ        26

16.ΛΙΝΤΟ             26

17.Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      25

18.ΕΛΠΙΔΕΣ         3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (27η)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΠΑΝΟΜ                   

ΡΩΜΑΝΟΣ – ΜΟΙΡΕΣ                    

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΓΟΡΤΥΣ                      

ΦΑΙΣΤΟΣ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ                     

ΖΑΡΟΣ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ                 

ΕΛΠΙΔΕΣ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ                

ΤΥΛΙΣΟΣ – ΜΙΝΩΙΚΗ                      

Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ           

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ – ΛΙΝΤΟ           

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News