Τελική συζήτηση για τα πρόσωπα της διοίκησης του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τελική συζήτηση για τα πρόσωπα της διοίκησης του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικές διεργασίες έρχονται το επόμενο διήμερο για τον ΟΦΗ ενόψει του... δευτέρου ημιχρόνου της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ.

Αυτές θα αφορούν τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το εκλεγμένο διοικητικό σχήμα, που θα διαδεχθεί τη σημερινή διοίκηση Πρωτοδικείου. Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει αρκετές άτυπες συσκέψεις στο εσωτερικό των μετόχων, αλλά και με τα πρόσωπα που παραγοντικά είναι κοντά στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, ακολουθούν οι τελικές διεργασίες, ώστε να καταλήξουν στα πρόσωπα, πιθανότατα για 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συμμετέχουν κάποιοι που ήταν και στη διοίκηση Πρωτοδικείου και είναι πιθανό να προστεθούν σ’ αυτούς μέτοχοι και όχι μόνο (ακούγονται έντονα τα ονόματα των Πολεμαρχάκη και Καζανάκη).

Αυτή τη χρονική περίοδο, ο ΟΦΗ δείχνει στον αγωνιστικό... στίβο να έχει βάλει το “νερό στ’ αυλάκι” για το στόχο της ανόδου και επιτελείται ανάλογη προσπάθεια μετοχικά-διοικητικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι και χθες τέθηκαν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα, με κυρίαρχο το οικονομικό, ενώ οι παρόντες ενημερώθηκαν για τις σχετικές ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα, αλλά και αυτές που ακολουθούν.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για το φάκελο αδειοδότησης, με το σύνθημα της εγρήγορσης να έχει δοθεί, ενώ οι Κρητικοί περιμένουν την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για το φάκελο επιτήρησης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανάψει το “πράσινο φως”, ενώ αποτελεί τον... προθάλαμο της αδειοδότησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News