Αθλητισμός

Με κόσμο ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ

Tο ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τους "κίτρινους" σε δεύτερο βαθμό για την τιμωρία που τους είχε επιβληθεί.

Λίγη ώρα μετά την απόρριψη του αιτήματος αναστολής της τιμωρίας των δύο (2) αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τον Αθλητικό Δικαστή, ήρθε η δικαίωση για τον Άρη στο ΑΣΕΑΔ. Οι "κίτρινοι" είχαν προσφύγει σε αυτό με σκοπό να αναιρεθεί η ποινή που τους είχε επιβληθεί για όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

Όπως κι έγινε, με το ΑΣΕΑΔ να "σβήνει" την τιμωρία των δύο αγωνιστικών, πράγμα που σημαίνει πως οι "κίτρινοι" θα υποδεχθούν παρουσία κόσμου τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στη Basket League (11/3, 17:00).

Πέραν της ποινής για κεκλεισμένων, μειώθηκε επίσης το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η ΚΑΕ Άρης. Αντί για 3.500€ που προέβλεπε η απόφαση σε πρώτο χρόνο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να πληρώσει 1.000€.

Την ίδια ώρα, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τη διεξαγωγή του ντέρμπι την Κυριακή αφού επίκειται συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στους δρόμους της πόλης λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του "δικεφάλου" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Όσον αφορά το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με προβλήματα, καθώς ο Μπράις Ντουβιέ και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (8/3), ενώ απουσία πήρε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί ως μάρτυρας της ΚΑΕ Άρης στην εκδίκαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ. Ο Μπράις Ντουβιέ ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε να ακολουθεί ο Παναγιώτης Καλάϊτζάκης (ενοχλήσεις στα γόνατα).

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια