Ολοκληρώνει την προετοιμασία του δίχως προβλήματα ο Εργοτέλης

Αθλητισμός
Ολοκληρώνει την προετοιμασία του δίχως προβλήματα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ολοκληρώνει αύριο ο Εργοτέλης, ο οποίος θα αναζητήσει την επιστροφή του στις νίκες και ασφαλώς να διατηρηθεί πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δε θα έχουν αγωνιστικά προβλήματα κι αυτό είναι ένα ευχάριστο για τον Τάκη Γκώνια, ο οποίος όλη την περασμένη βδομάδα προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του.

Ο Άλμπερτ Μπρους, είναι ένα σημαντικό εργαλείο που έχει στη φαρέτρα του ο 46χρονος προπονητής και αναμένεται να το χρησιμοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση, με τον 21χρονο Γκανέζο μεσοεπιθετικό να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Εργοτέλη.

Πάντως στα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων» δε φαίνεται πως υπάρχει η σκέψη για πολλές αλλαγές και ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν 1-2 σε θέσεις που αφορούν τη μεσοεπιθετική λειτουργία του Εργοτέλη.

Από κει και πέρα, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών παραμένει σε υψηλό επίπεδο και όλοι δείχνουν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα και να κλείσουν την κακή παρένθεση που είχαν ανοίξει στο παιχνίδι στο Αιγίνιο την περασμένη αγωνιστική.

Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου, ενώ η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση, ως είθισται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News