Αθλητισμός

Τσαγκρώνης: «Αγώνας είναι, όχι πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας»

Να ρίξει τους τόνους πριν το τζάμπολ του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ που φέρνει αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ προσπάθησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, πριν το παιχνίδι των δύο φιναλίστ.

Να ρίξει τους τόνους πριν το τζάμπολ του τελικού Κυπέλλου μπάσκετ που φέρνει αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ προσπάθησε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, πριν το παιχνίδι των δύο φιναλίστ.«Σας καλωσορίζω στο όμορφο νησί της Κρήτης και το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας. Έχουμε ξανακάνει τελικό στο Ηράκλειο και είχαμε πάει σχετικά καλά. Για πρώτη φορά με τη συνεργασία των δύο ομάδων αποφασίσαμε να φέρουμε τα παιδιά οργανωμένα στο γήπεδο. Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να βοηθήσετε κι εσείς, τα ΜΜΕ, με τη σειρά σας. Ένας αθλητικός αγώνας είναι, όχι πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας. Ελπίζω να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός. Καλή επιτυχία σε όλους μας», ανέφερε. Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης ανέφερε: 

«Καλώς ήρθατε στη γιορτή που διοργανώνεται στο Ηράκλειο. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι γιορτή. Κάθε χρόνο το ελπίζουμε, αλλά στη μέση μας τα χαλάνε. Φέτος οι φίλαθλοι θα είναι αγνοί, μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν εισιτήρια, το γήπεδο θα είναι γεμάτο από 4.500 παιδιά που θα απολαύσουν έναν πολύ καλό αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες». Για το γεγονός ότι γίνεται τελικός στο Ηράκλειο και δεν μπορούν να τον δουν οι ντόπιοι υποστήριξε: «Είναι ευτυχία για την πόλη του Ηρακλείου. Θα δουν τον τελικό οι αγνοί φίλαθλοι, τα παιδιά. Νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή. Θα πρέπει να βοηθήσετε κι εσείς, ώστε να προστατέψουμε αυτή τη διοργάνωση για να έχει μεγάλη επιτυχία» και συνέχισε για το αν θα ξαναγίνει τελικός με μαθητές: «Αν πάει καλά ο τελικός, μπορεί να το προτιμήσουμε από τις προηγούμενες καταστάσεις του πανικού και ολέθρου. Αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο».

Σχόλια