Ο Κωνσταντίνου είπε στους παίκτες ότι θα πληρωθούν

Αθλητισμός
Ο Κωνσταντίνου είπε στους παίκτες ότι θα πληρωθούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  Βασίλης Κωνσταντίνου επρόκειτο πριν την σημερινή προπόνηση να βρεθεί στο Κορωπί προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατόπιν αιτήματος τους αναφορικά με τα οφειλόμενα.

Έτσι, ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» πριν λίγη ώρα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές παρουσιάζοντάς τους το πλάνο πληρωμών που υπάρχει. Τους εξήγησε πως η Αλ Αϊν έχει καθυστερήσει αρκετά την οφειλόμενη δόση για την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ από την οποία επρόκειτο να λάβουν το υπόλοιπο 60% της δόσης του Οκτωβρίου.

Παρ' όλα αυτά, τους ξεκαθάρισε πως ως το τέλος του μήνα θα έχουν λάβει σε κάθε περίπτωση αυτά τα χρήματα και επιπλέον τους τόνισε πως σκοπός της διοίκησης είναι το συντομότερο δυνατό να λάβουν και τα χρήματα της δόσης του Δεκεμβρίου από την οποία ως τώρα δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ.

Μάλιστα, τους ανέφερε πως στόχος της διοίκησης της ομάδας είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο θέμα των πληρωμών και να μην υπάρξουν ξανά ανάλογα περιστατικά καθυστερήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News