Πέντε χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός του Αθλόπολις

Σπορ
Πέντε χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός του Αθλόπολις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές της Ακαδημίας Αθλόπολις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21/1 και 27-28/1 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, με τη συμμετοχή 1.940 αθλητών και αθλητριών απ' όλη την Ελλάδα.

Το ηρακλειώτικο σωματείο συμμετείχε με 26 αθλητές-τριες και κατάφερε να κατακτήσει 5 χάλκινα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, οι Μάνος Σηφάκης, Μάνος Καρουζάκης, Μαρία Κουμπανάκη, Μάριος Ζαϊμάκης και η μικρότερη ηλικιακά Γωγώ Σκαρβελάκη κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και παράλληλα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό και Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Πολύ καλή παρουσία, όμως, είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές ηλικίας από 9 έως 24 χρονών. Πιο συγκεκριμένα, τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν και οι Γιάννης Νηστικάκης, Πόπη Κουμπανάκη, Γιάννης Βελουχάκης, Παναγιώτης Σηφάκης, Βικτωρία Καρουζάκη, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Ειρήνη Ψαραδάκη, Κωνσταντίνα Τζαγκαράκη, Στέλιος Κανδυλάς, Αλέξανδρος Ντερ, Φάνης Μπιρμπίλης, Μαρίνα Σιναδινάκη, Σοφία Ψυλλάκη, Μαρίνος Τρίτσος, Μιχάλης Παπουτσάκης, Γιάννης Βούρβαχης, Νικόλας Σταματάκης, Μίλτος Παπουτσάκης, Ειρήνη Ντερ, Μιχαήλ Ζαϊμάκης και Ιωάννης Ζαϊμάκης.

Η παρουσία των αθλητών άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Γιώργο Ζαϊμάκη, ο οποίος αισιοδοξεί για σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον.

Τέλος, η Ακαδημία Αθλόπολις ευχαριστεί τον Όμιλο Καράτζη για τη στήριξή του και ιδιαίτερα τον κ. Καράτζη, που ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση του Αθλόπολις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News