Συνέχισε το σερί ο ΟΦΗ, 3-1 με ανατροπή τον Απόλλωνα Πόντου

Ποδόσφαιρο
Συνέχισε το σερί ο ΟΦΗ, 3-1 με ανατροπή τον Απόλλωνα Πόντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με πάθος, ψυχή και αποφασιστικότητα, αλλά και με πρωταγωνιστή και πάλι τον Δημήτρη Μάνο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Πόντου στο Γεντί Κουλέ και έκανε νέο άλμα στη βαθμολογία, πλησιάζοντας την κορυφή και τον Άρη που χθες έχασε βαθμούς...

Στο μη αγωνιστικό μέρος, αν μη τι άλλο αξιέπαινη ήταν η κίνηση που έκαναν πριν το ματς οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου οι οποίοι άφησαν ανθοδέσμη στη θέση του Ευγένιου Γκέραρντ στη θύρα 9. Το ίδιο έπραξαν νωρίτερα και οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΟΦΗ αιφνιδιάστηκε από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο απέδειξε πως και καλύτερη ομάδα διαθέτει αλλά και ένα χαρισματικό σκόρερ που συνέχισε το... κρεσέντο του! Ο Μάνος τα έκανε όλα ευκολότερα και ουσιαστικά "γύρισε" το ματς δείχνοντας και πάλι εκτελεστική δεινότητα!

                 Φάσεις-γκολ

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, με δυνατό σουτ του Συμελίδη εκτός περιοχής, 0-1.

12' Εκτέλεση φάουλ του Λεάλ από καλή θέση, η μπάλα θα περάσει αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ωραία κάθετη πάσα του Μπολάκη για τον Μάνο, πλασέ του τελευταίου στην κίνηση και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, αφού πρώτα χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι, 1-1.

20' Από μία κίτρινη σε Ποτουρίδη και Λιόνη για αψιμαχία, που προς στιγμή προκάλεσε ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.

29' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, αναγκαστική, ο Πουρτουλίδης περνάει στην θέση του Λεάλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

30' Επικίνδυνο γύρισμα του Χασομέρη από δεξιά, ευτυχώς για τον ΟΦΗ, ο Μπρίτο δε θα κάνει επαφή με τη μπάλα στη μικρή περιοχή.

31' Διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΟΦΗ για χέρι του Αμαραντίδη στα όρια της μεγάλης περιοχής.

32' Κάθετη πάσα του Συμελίδη για τον Χασομέρη, που θα κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως ο Στρέζος θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια και θα μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

33' Λάθος του Νάστου στη μεσαία γραμμή, ο Λιόνης θα σουτάρει εκτός περιοχής, αλλά δε θα βρει στόχο.

36' Νέα ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Κίτρινη κάρτα στον Μονιάκη στον πάγκο του ΟΦΗ. Κίτρινη και στον Σαμαρά για το προηγούμενο τράβηγμα στον Δημήτρη Μάνο.

45' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Μάνο να "στρώνει" για τον Πουρτουλίδη στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ του έμπειρου μέσου αποκρούστηκε από τον Λόπεθ σε κόρνερ.

55' Σουτ του Γεωργιάδη εκτός περιοχής, ο Στρέζος μπλοκάρει σταθερά

62' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ανατρέπει τα δεδομένα ο ΟΦΗ, στην αντεπίθεση ο Κουτσιανικούλης πασάρει ωραία για τον Μάνο κι αυτός με ωραίο πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα για το 2-1.

75' Κάθετη πάσα του Πουρτουλίδη στον Μάνο, πιο δυνατή από ότι θα έπρεπε, ο επιθετικός του ΟΦΗ βάζει την κόντρα στον Λόπεθ, αλλά η μπάλα πάει πολύ ψηλά άουτ.

79' Διαμαρτυρίες από τον Μάνο για πέναλτι στο μαρκάρισμα από τον Καπία.

82' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κόρνερ με τον Κοιλιάρα από δεξιά, εξαιρετική κεφαλιά του Παπαστεριανού στο πρώτο δοκάρι η μπάλα στα δίχτυα και 3-1.

86' Σουτ του Συμελίδη αποκρούει ο Στρέζος, δεύτερη προσπάθεια από τον Κυβελίδη, ο Κομεσίδης βάζει την κόντρα και παραχωρεί κόρνερ.

87' Κόρνερ του Ν' Λουντουλού, κεφαλιά του Κυβελίδη, εντυπωσιακά ο Στρέζος παραχωρεί νέο κόρνερ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Φαζός (58' Παπατόλιος), Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός, Λεάλ (29' λ.τ. Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης (88' Μονιάκης), Μάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσεμπερίδης, Συμελίδης, Λιόνης (65' Ν' Λουντουλού), Μπρίτο (76' Κυβελίδης), Χασομέρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News