Πάρτι πρόκρισης για τον ΠΑΣ!

Αθλητισμός
Πάρτι πρόκρισης για τον ΠΑΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣ… στα προημιτελικά του Κυπέλλου! Με δύο γκολ του Κόντε, που έφτασε τα 10 και τον Βιδάλ να κάνει μεγάλο ματς, οι απολαυστικοί Ηπειρώτες «καθάρισαν» 4-0 τον Λεβαδειακό και είναι εμφατικά στους «8»! 

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, ο… αγριεμένος ΠΑΣ σάρωσε με το εμφατικό 4-0 τον Λεβαδειακό στους «Ζωσιμάδες» και ανατρέποντας… χαλαρά το 1-0 της Βοιωτίας, πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου! 

Δύο γκολ από τον Πέδρο Κόντε, που έφτασε τα 10 στη σεζόν, ενώ μεγάλο ματς έκανε ο Ιγκόρ Βιντάλ.

Τα άλλα τέρματα για την ομάδα του… μετρ, Γιάννη Πετράκη, πέτυχαν οι Τζημόπουλος και Γαρουφαλιάς, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να χάνει πολλές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι), για να φτάσει σε σκορ-ρεκόρ απέναντι στους «πράσινους», που κατέρρευσαν έπειτα από το 1-0, στο 30', γνωρίζοντας δεύτερη σερί συντριβή, μετά την «πεντάρα» από τον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα… 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (85' Χαλκιαδάκης), Μπερτρά (75' Σολτάνι), Βιντάλ (79' Μανθάτης), Κόντε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ντιόγκο (69' Ζαραδούκας), Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο (46' Ζαραδούκας), Τριποτσέρης, Αντιλεού, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83' Καθάριος), Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News