Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: "Ένιωσα να πεθαίνει στα χέρια μου ο ΟΦΗ"

Η στενοχώρια του προπονητή από το χαμό του Γκέραρντ του ήλθε να συνδυαστεί με ένα ακόμη βαθύ συναίσθημα θλίψης, με όσα αντιμετώπισε τραγικά χθες στην κρητική ομάδα.

Στις 2 Ιανουαρίου 2018, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τον ΟΦΗ και τον οδήγησε στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του, συγκλόνισε τη κοινή γνώμη με το άγγελμα του θανάτου του, όσο κι αν αυτό δεν φάνταζε κάτι απροσδόκητο, λόγω της σφοδρής ταλαιπωρίας της υγείας του.


Την ίδια μέρα και στον ίδιο χρονικό ορίζοντα, ένας άνθρωπος θρέμμα του ΟΦΗ και σημερινός ηγέτης του, ένιωθε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Η στενοχώρια του από το χαμό του δάσκαλου του ήλθε κατά μια περίεργη συγκυρία, να συνδυαστεί με ένα ακόμη βαθύ συναίσθημα θλίψης, με όσα αντιμετώπιζε στον σημερινό ζωντανό οργανισμό που ακούει στο όνομα ΟΦΗ, καθώς όλοι οι παίκτες άφησαν την προπόνηση και αποχώρησαν από το ΒΑΚ, αφού η υπόσχεση ότι θα πληρωθούν, δεν είχε αντίκρισμα.


Ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, που ζει την τεράστια ανακολουθία των σύγχρονων εποχών που χαρακτηρίζονται από τη μιζέρια και την άδικη εξέλιξη για την μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης. Μας μίλησε με τρεμάμενη φωνή, πλημμυρισμένος από αγωνία.
«Μέσα στον πόνο μου για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, αισθάνθηκα να πεθαίνει μέσα στα χέρια μου ο ΟΦΗ. Είναι οδυνηρό αυτό που περνάω και ανατριχιάζω καθώς σκέπτομαι ότι αυτό συμβαίνει τη μέρα του χαμού του μεγάλου ηγέτη μας, που οδήγησε αυτή την ομάδα που αγαπάμε με όλη μας την καρδιά στην δόξα».

Διάβασε: Όλα στον... αέρα για τον ΟΦΗ, αποχή από τους παίκτες


Εμβρόντητος, από το άδειο «Βαρδινογιάννειο», αφού οι παίκτες δεν κατέβηκαν στην προπόνηση και με τον κίνδυνο να σκάσει η ομάδα πάνω του, με υπαρκτή την πιθανότητα να μην κατέβει στο ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Τα τηλέφωνα έβγαλαν φωτιές, από το χέρι το Νίκου Παπαδόπουλου.
«Πήρα όλους τους μετόχους, γιατί ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα ήταν σήμερα εδώ για να καλύψουν οικονομικά τους παίκτες, δεν ήλθε κανείς… Τους είχα ενημερώσει ότι δεν μπορεί να κρατηθεί η ομάδα, με την παραμικρή ανακολουθία και όσο προχωρά ο χρόνος… Δυστυχώς, έχουμε εγκλωβιστεί σε εγωιστικά πάθη που έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην ομάδα».

Για το τι συνέβη χτες, το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό για την τρέχουσα κατάσταση του ΟΦΗ.

Σχόλια