default-image

Προσφυγή ο Κουσκουνάς στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Προσφυγή ο Κουσκουνάς στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικαστικό δρόμο για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ φαίνεται πως ακολούθησε ο Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται.

Έπειτα από τον Δημήτρη Σιώπη και ο Νίκος Κουσκουνάς αποχωρεί όπως όλα δείχνουν από τον ΟΦΗ αφού κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται. Ο ικανός επιθετικός δεν βρέθηκε μάλιστα στο ΒΑΚ στην προγραμματισμένη προπόνηση έπειτα από την άδεια των Χριστουγέννων που τους είχε δώσει ο Νίκος Παπαδόπουλος και γίνεται αντιληπτό πως αποτελεί πλέον ξένο σώμα από την ομάδα.

Ουσιαστικά ο ίδιος ακολούθησε τη δικαστική οδό προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του, τι το οποίο είχαν φωτογραφίσει και οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας στην επιστολή τους προ λίγων ημερών (οι υπόλοιποι απ ότι φαίνεται περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις).

Να σημειώσουμε πως ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια από τις πιο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχει πετύχει τρία τέρματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News