Αθλητισμός

«Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του ΟΦΗ»

Απάντηση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ σε δημοσίευμα που τους ήθελε να συνομιλούν και να συναινούν σε κινήσεις για τα διοικητικά του ΟΦΗ

Πήραν δυναμική θέση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ σχετικά με δημοσίευμα που τους έφερε να συνομιλούν και να συναινούν σε κινήσεις για τα διοικητικά της ομάδας. «Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του Ο.Φ.Η και με τον κόσμο του» αναφέρουν χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε το πρωί ότι κυκλοφορεί ένα ύπουλο άρθρο σε τοπικό μέσο που μας εμφανίζει ως δήθεν συνομιλούντες και συναινούντες σε κινήσεις που αφορούν τα διοικητικά του Ο.Φ.Η. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ουδέποτε συναντηθήκαμε με κανένα και ουδέποτε δώσαμε «χρίσμα» σε κανένα. Η δουλειά μας στον Ο.Φ.Η δεν είναι να παριστάνουμε τους παράγοντες αλλά να φωνάζουμε για την ομάδα μας από την κερκίδα. Δεν ξέρουμε τι σκοπούς θέλει να εξυπηρετήσει το εν λόγω άρθρο και ο αρθρογράφος του και δεν μας νοιάζει κιόλας.

Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του Ο.Φ.Η και με τον κόσμο του. Τόσα χρόνια σας έχουμε μάθει αλλά πλέον έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό. Οι καιροί είναι πονηροί όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Σοβαρευτείτε!

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια