Αθλητισμός

To "ευχαριστώ" του Περέιρα στην ΕΠΣΗ

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα εξέφρασε μέσω επιστολής του προς την ΕΠΣΗ, την ικανοποίησή του για την 9η συνάντηση με τις τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα εξέφρασε μέσω επιστολής του προς την ΕΠΣΗ, την ικανοποίησή του για την 9η συνάντηση με τις τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας, που έγινε στο Ηράκλειο την περασμένη Παρασκευή.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής αναφέρει στην επιστολή του:

"Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Στα πλαίσια των συναντήσεων με τις τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας των ΕΠΣ όλης της Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα αναφερόμενοι στην 9η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη πόλη σας, το Ηράκλειο, με τη συμμετοχή των Ενώσεων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε με τη σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική φιλοξενία και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Κατά την πραγματοποίηση αυτής της επιτυχημένης και εποικοδομητικής συνάντησης, μάς δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε σημαντικά και ουσιαστικά θέματα, με αποκλειστικό στόχο την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων στην έναρξη μιας νέας εποχής για την Ελληνική διαιτησία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Επικεφαλής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΟ

Vitor Melo Pereira"

Σχόλια