default-image

Όλη η αγωνιστική κίνηση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Όλη η αγωνιστική κίνηση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιστική των ντέρμπι ήταν η 13η στην Α2 Κατηγορία, με τις τέσσερις ομάδες που οδηγούν την κούρσα να αγωνίζονται μεταξύ τους. Καμία όμως δε νίκησε, καθώς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα και τα δύο παιχνίδια Αγία Βαρβάρα-Πόρος (1-1) και ΟΦΑ -Τριτωνία (2-2).

Το Αγ. Βαρβάρα-Πόρος έγινε στον Άγιο Μύρωνα, λόγω τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 34' με αυτογκόλ του Σταθόπουλου. Μάλιστα έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 54' αλλά ο Δ. Ζαφείρης απέκρουσε πέναλτι του Ν. Κοζορώνη και στη συνέχεια της φάσης o νεαρός τερματοφύλακας βρήκε με βολέ τον αδερφό του Αλ. Ζαφείρη, ο οποίος ισοφάρισε για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1. Μ' αυτή την ισοπαλία σταμάτησε το νικηφόρο σερί επτά αγώνων για τον Πόρο.

Το άλλο ντέρμπι έγινε στις Αγ. Παρασκιές, μεταξύ ΟΦΑ και Τριτωνίας. Στο 45' ο Στεφανάκης πέτυχε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, πάντως, στο 49' με τον Τζανάκη, όμως ο Γιαννακάκης με υπέροχη ατομική ενέργεια έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Αστριτσίου. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σφακιανάκης λίγο πριν από το τέλος.

Φανταστικό παιχνίδι έγινε στο Καστέλι, με τον Ηρακλή Νιπιδιτού να επικρατεί 3-4 του Δωριέα. Ήταν ένα ματς γεμάτο ανατροπές, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-1 και 3-2 αλλά τον Ηρακλή να δείχνει ψυχικά αποθέματα και να φτάνει σε ένα μεγάλο «διπλό». Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ν. Εργαζάκης, Τάκο και Γ. Εργαζάκης ενώ για τους νικητές οι Δεληθωμαϊδης (2), Κεγκέρογλου και Πετράκης.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Δίας, κερδίζοντας 0-1 και τον ΑΟΚ. Το γκολ σημείωσε στο 53' ο Τσιριντάνης. Ο ίδιος εκτέλεσε πέναλτι, ο Ξηρός απέκρουσε, όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΟΚ διαμαρτύρεται ότι η παράβαση ήταν εκτός περιοχής κι έπρεπε να δοθεί φάουλ αντί πέναλτι.

Εξαιρετικός ήταν ο Ραύκος στη νίκη με 4-1 επί του ΕΓΟΗ. Τα τέρματα των νικητών έβαλαν οι Παναούσης (2), Λουλεμέα και Σερπετζόγλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Αουγκλέν. Οι ηττημένοι είχαν, πάντως, δύο δοκάρια με Κυριακάκη και Τσέρο.

Ασταμάτητο ήταν το Αθλόπολις με το Ασήμι, παίρνοντας επιβλητική νίκη με 7-2. Για την ομάδα του Μάικ Παρθενάκη σκόραραν οι Χριστοφοράκης (2), Ντέτσικας (2), Κοσμαδάκης, Γκιαουράκης, Καπελώνης. Τα γκολ του Ασημίου σημείωσαν οι Χατζάκης και Γιαννουλάκης.

Οι Νέοι Εργοτέλη επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 3-0 των Νέων Ηροδότου στο Μαρτινέγκο. Τα τρία γκολ της ομάδας του Αντώνη Φραγκάκη σημείωσαν οι Βενεράκης, Φαζάκης και Χαριτάκης.

Τρίποντο πήρε και ο Ρούβας, δείχνοντας ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την σωτηρία του. Στη νίκη με 2-1 επί της Δόξας Γαλιάς σκόραραν οι Πρίφτη και Αραβιστάνης ενώ για τη Δόξα είχε ισοφαρίσει ο Βαφάκης.

Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ - ΔΙΑΣ      0-1

ΡΑΥΚΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η      4-1

Ν. ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ν. ΗΡΟΔΟΤΟΥ      3-0

ΔΩΡΙΕΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      3-4

ΡΟΥΒΑΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      2-1

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΠΟΡΟΣ      1-1

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΣΗΜΙ      7-2

Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ      2-2

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      25

4.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      24

5.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ      23

9.ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      16

12.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      13

16.ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ      8

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (14η)

ΠΟΡΟΣ - ΡΑΥΚΟΣ            

ΔΙΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ            

ΡΟΥΒΑΣ - ΔΩΡΙΕΑΣ            

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠ. - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ      

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - Α.Ο.ΚΑΜΙΝΙΩΝ      

Ε.Γ.Ο.Η - ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ            

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ - Ο.Φ.Α.      

ΑΣΗΜΙ - ΤΡΙΤΩΝΙΑ            

Νίκη και πένθος στον Ερμή Ατσαλένιου

Ο Ερμής Ατσαλένιου νίκησε στο ντέρμπι κορυφής της Β1 ΕΠΣΗ το Σάββατο με 2-3 τις Γούβες αλλά μετά το παιχνίδι κανείς δεν είχε όρεξη για πανηγυρισμούς, καθώς είχαν ενημερωθεί για το θάνατο του Νίκου Καραθεοδώρου. Μάλιστα, ο προπονητής του Ερμή, Θάνος Μεϊμαράκης, ξέσπασε σε λυγμούς μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια. Να αναφέρουμε, ότι οι Γούβες παρά την ήττα παραμένουν στην πρώτη θέση, αλλά μόλις ένα βαθμό πίσω τους είναι πλέον ο Διαγόρας και ακολουθεί ο Ερμής Ατσαλένιου. Οι «πράσινοι» πήραν το «διπλό» με τέρματα των Χαλκιαδάκη, Εσμεράλντο και Κρασανάκη ενώ για τις Γούβες σκόραραν οι Αγγ. Νεραντζάκης και Ευσταθίου.

Ο Διαγόρας με δύο γρήγορα γκολ του Γεωργαλή πήρε προβάδισμα νίκης απέναντι στην Δόξα Ηρακλείου, που μείωσε στο 43' με τον Σκουτέλη σε 1-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Ο αποτελεσματικός Μοχός με γκολ του Αργυρού επικράτησε 1-0 της Βόνης ενώ με το ίδιο σκορ τα Κανάρια νίκησαν τους Νέους Μινωικής εκτός έδρας, χάρη σε τέρμα του Λατίνου. Με 1-0 ολοκληρώθηκε και ο αγώνας υπέρ της Χαραυγής απέναντι στην Ομόνοια, με σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Βαγγέλη Βασιλείου.

Ο Εθνικός ήταν καταιγιστικός επικρατώντας 5-1 της Γαρίπας ενώ Πήγασος και Ποσειδώνας ολοκλήρωσαν τον μεταξύ τους αγώνα χωρίς νικητή, με 2-2 το τελικό σκορ.

B1 ΕΠΣΗ (11η)

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ - ΚΑΝΑΡΙΑ      0-1

ΧΑΡΑΥΓΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛ.      1-0

ΜΟΧΟΣ - ΒΟΝΗ      1-0

ΓΟΥΒΕΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΤΣ.      2-3

ΔΟΞΑ ΗΡ. - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      1-2

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ            2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΑΡΙΠΑ      5-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ      22

5.ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ      18

10.ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ      10

13.ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      8

14.ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (12η)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      

ΒΟΝΗ - ΧΑΡΑΥΓΗ                  

ΜΟΧΟΣ - ΓΟΥΒΕΣ                  

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ            

ΚΑΝΑΡΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ      

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ      

ΓΑΡΙΠΑ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ            

Θεαματικό παιχνίδι στη Δαμάστα

Η Δαμάστα έκανε το χρέος της και νίκησε χθες με 4-2 τον Ολυμπιακό Μαλεβιζίου σε ένα θεαματικό παιχνίδι. Ήταν ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε μόνη στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΗ καθώς ο Μαραθώνας είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική. Η Δαμάστα προηγήθηκε 2-0 από ισάριθμες κεφαλιές του Τσάφκα, μετά από εκτελέσεις πλαγίων άουτ του Δαργαντή. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 35' με γκολ του Μουρατάι, μετά από ωραία πάσα του Μεντουδάκη.

Στις αρχές της επανάληψης, ο Δαργαντής ανατράπηκε από τον Γκίκα, με τον διαιτητή Ρεμιδιανάκη να υποδεικνύει πέναλτι και αποβολή στον αμυντικό του Ολυμπιακού, που συνέχισε με 10 παίκτες. Ο Πατεράκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, σημειώνοντας το 3-1 και στη συνέχεια ο Σερλιδάκης έκανε το 4-1, με τον Αστυρακάκη με πέναλτι να πετυχαίνει το τελικό 4-2.

Οι Νέοι Αλμυρού νίκησαν 0-3 τη Θέρισο με τέρματα των Καραγιαννάκη, Βιστάκη και Παπαδάκη, ακολουθώντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Φουριόζος ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο ο ΟΦΗ '94 και με πέντε διαφορετικούς σκόρερς, επικράτησε 5-1. Σκόραραν οι Κλώντζας, Μερκούρης, Πακιουφάκης, Κουτεντάκης και Πιπεράκης, με χαρακτηριστικό ότι όλοι σημείωσαν τα πρώτα φετινά τους γκολ. Το τέρμα του Αγ. Δημητρίου το έβαλε ο Μαγούλιος. Μάλιστα, ο Πακιουφάκης (γεν. 2003) συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του, ενώ το βάπτισμο του πυρός για τον ΟΦΗ '94 πήρε και ο Τσαμπουράκης.

B2 ΕΠΣΗ (11η)

Ο.Φ.Η. 94 - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      5-1

ΠΑΛΙΑΝΗ 2008 - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ            2-1

ΡΟΚΑ - ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ      2-1

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - Ν. ΑΛΜΥΡΟΥ      0-3

ΔΕΙΛΙΝΑ - ΑΣΙΤΕΣ      4-2

ΔΑΜΑΣΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Μ.      4-2

Ρεπό: ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ      23

5.ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      17

6.ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΠΑΟ      16

7.Ο.Φ.Η. 94      12

8.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛ.      12

12.ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      6

13.ΘΕΡΙΣΟΣ 1978      1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (12η)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΕΙΛΙΝΑ      

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΣΙΤΕΣ            

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ - Ο.Φ.Η. 94      

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ - ΡΟΚΑ            

ΘΕΡΙΣΟΣ 1978 - ΔΑΜΑΣΤΑ      

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΠΑΛΙΑΝΗ 2008      

Ρεπό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Πήρε το ντέρμπι το Ίνι και έμεινε μόνο πρώτο

Το Ίνι επικράτησε με 1-2 του ΟΦΑΜ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΗ και ανέβηκε στην πρώτη θέση, γκρεμίζοντας τους ηττημένους από την κορυφή. Στην αναμέτρηση που έγινε στα Καλέσα, αν και ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στο 44' με τον Σκουλούδη, στην επανάληψη το Ίνι με δύο γκολ του Κετέογλου έκανε την ανατροπή στο σκορ και πήρε ένα σπουδαίο "διπλό".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (10η)

ΚΟΡΑΚΑΣ - ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ      0-3

ΠΑΤΟΥΧΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ      1-0

ΧΕΙΜΑΡΟΣ - ΓΩΝΙΕΣ            7-1

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ - Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      2-5

ΟΦΑΜ - ΙΝΙ      1-2

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      1-0

ΚΟΥΝΑΒΟΙ - ΔΑΦΝΕΣ      6-3

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

3.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      19

9.ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ      13

12.ΚΑΠ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ      3

13.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ      1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (11η)

ΠΗΓΑΪΔΑΚΙΑ - ΚΟΡΑΚΑΣ            

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ - ΠΑΤΟΥΧΑΣ      

ΑΕ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ - ΚΟΥΝΑΒΟΙ      

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΧΕΙΜΑΡΟΣ      

ΔΑΦΝΕΣ - ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ            

ΓΩΝΙΕΣ - ΟΦΑΜ            

ΙΝΙ - Π.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News