default-image

Ικανοποιημένος ο Πετράκης για την προσπάθεια με Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος ο Πετράκης για την προσπάθεια με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι επιθετικά η ομάδα του δεν είχε την εικόνα που ήθελε.

«Θέλω να πω στην... αφετηρία πως είχαμε σήμερα δύσκολη δουλειά με πολύ καλή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πως χειριστήκαμε και αμυντικά και τακτικά το ματς μέχρις ότου έρθει το γκολ του Μάριν. Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό αλλά δεν είχαμε φάσεις. Όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού αλλά προσπαθήσαμε πολύ», είπε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός και συνέχισε αναφορικά με το αν είδε βελτίωση στην ομάδα του:

 «Νομίζω ναι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν βελτιωμένοι. Στο 2ο μέρος χάλασε η ισορροπία μας από το γκολ. Μετά είχε φάσεις ο Ολυμπιακός. Επιθετικά δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Παίζει και ο αντίπαλος σε αυτά τα ματς. Δεν παίζεις μόνο εσύ».

Αναφορικά με την σημασία του αγώνα και τις απουσίες αλλά και το επόμενο ματς Κυπέλλου, ο Γιάννης Πετράκης είπε: «Δεν κατάλαβα την ερώτηση ακριβώς. Πάντα χρονικά με βάση τα δεδομένα προσδιορίζουμε το που θα εκτίσουν οι ποινές. Εμείς είχαμε και ατυχίες όπως με τον Καρανίκα που είχε αποβληθεί ενώ είχαμε δηλώσει παίκτες. Είχαμε και τραυματίες τον Τζημόπουλο και τον Ναδάλες. Δεν προφυλάξαμε κανέναν. Απλώς ήταν οι συγκυρίες και τα προβλήματα που είχαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News