Αθλητισμός

Daltons: "Μπαρτσελόνα με άμυνα... κουκουβάουνες"

Οι φίλοι του Εργοτέλη ζητούν την απομάκρυνση Γκώνια από τον Εργοτέλη

Την δική τους διαμαρτυρία με στόχο την απομάκρυνση Γκώνια κάνουν οι φίλαθλοι του Εργοτέλη.

Από τη Λέσχη "Ντάλτονς" ήρθε χθες ανακοίνωση που αναφέρει πως "η φωνή μας θα σιγήσει μέχρι ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο... αλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί απο τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου".

Ιδιαίτερα σχόλια από κει και πέρα δε χρειάζονται απλά βάζουμε και το μήνυμα που περνάνε οι φίλαθλοι προς τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη: "Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε, σε εκτιμούμε, γιάτρεψε την πληγή!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Πέρασαν κιόλας 7 αγωνιστικές και μείς μέχρι τώρα με όση δύναμη διαθέτουμε ήμασταν εκεί, γραφικοί στις επάλξεις για πολλούς αυτοί οι λίγοι που το μόνο που έμαθαν είναι να αγαπούν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και να στέκονται δίπλα του…

Μέχρι τώρα εμείς ελπίζαμε ότι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα!!!! Όμως ένας κακός διαχειριστής έχει επιλέξει να μην μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα… Με δηλώσεις άρες μάρες κουκουνάρες λες και μείς είμαστε στραβοί, προσπαθεί να ξεγελάσει και τον εαυτό του…

Δηλώνουμε λοιπόν ότι η φωνή της λέσχης σιγήσει για τις επόμενες αγωνιστικές ως ότου ο δήθεν προπονητής με το ποδόσφαιρο αλλά Μπαρτσελόνα και με άμυνα Κουκουβάουνες να απομακρυνθεί από τον πάγκο του αγαπημένου μας σωματείου…. Θα έρθουμε κόντρα σε κάποιους αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!!!!!!!!

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι αναγνωρίζουμε όλα τα θετικά σημεία της έλευσης του Αιγύπτιου στην ομάδα μας στην ποιο δύσκολη καμπή της ιστορίας μας, όμως η επιλογή του προπονητή που δεν είναι σίγουρα δικιά του μάλλον κακό μόνο προκαλεί σε ότι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο της ομάδας μας!!!!! Αγαπητέ κύριε Μαγκέντ Σάμι σε σεβόμαστε σε εκτιμούμε γιάτρεψε την πληγή!!!!!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια