Αθλητισμός

Εκλογές στο σύνδεσμο κριτών καλαθοσφαίρισης την Τετάρτη

Στις 19:00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ η εκλογική διαδικασία

Για μεθαύριο Τετάρτη 13/12 όρισε την ετήσια τακτική συνέλευσή του ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης θα είναι τα εξής: 1) Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γεν. Συνέλευσης. 2) Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. 3) Αξιολογήσεις μελών. 4) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής. 5) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής. 6) Λοιπά θέματα.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές με αποστολή σχετικού email στο sykkak@yahoo.gr, μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της Γ.Σ. Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους στα μητρώα του Συνδέσμου, είναι μόνιμοι κάτοικοι Κρήτης και είναι ταμειακά εντάξει.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τακτική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, την ίδια ημερομηνία, αλλά στις 19:00. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη ώστε μέσα από τη συμμετοχή και το διάλογο, με θέσεις και προτάσεις, να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για το Σύνδεσμό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια