default-image

Σούπερ ντέρμπι στη Νέα Αλικαρνασσό

Ποδόσφαιρο
Σούπερ ντέρμπι στη Νέα Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος δεν θα μπορούσε να περιμένει όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ότι η σημερινή μονομαχία του Ηροδότου με τον ΠΟΑ στις 15:00 δεν θα ήταν μόνο ένα ηρακλειώτικο ντέρμπι αλλά και ένα ντέρμπι κορυφής!

 

Οι δύο σύλλογοι έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους φέτος, με τον Ηρόδοτο να βρίσκεται πρώτος με 19 βαθμούς και τον ΠΟΑ να ακολουθεί με 15. Το ντέρμπι συναρπάζει και πολύς κόσμος αναμένεται να βρεθεί στη Νέα Αλικαρνασσό για να το παρακολουθήσει.

 

Για τον Ηρόδοτο, μπορεί η συμμετοχή του να ήταν εξαιρετικά αμφίβολη στην αρχή της εβδομάδας, ωστόσο ο Κώστας Γαρεφαλάκης θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στην 18άδα. Ο επιθετικός του Ηροδότου έλαβε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Από κει και πέρα ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όπως όλα δείχνουν όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

 

Ο ΠΟΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Μανώλη Σουτζή να μην έχει στη διάθεσή του τους Παπαδάκη και Γιαλιτάκη. Από κει και πέρα, επιστρέφουν στην αποστολή και ενδεχομένως στην ενδεκάδα οι πολύτιμοι Τριανταφύλλου, Χαρίτος και Χατζηανδρέου, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν σημαντικές λύσεις στον έμπειρο τεχνικό.

 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΟΦΙ υποδέχεται το Αιγάλεω και στην Ιεράπετρα επικρατεί ξεσηκωμός ενώ μονόδρομος για την ΑΕ Μυλοποτάμου είναι η νίκη στο ματς με την Κηφισιά για να ξεκολλήσει από την ουρά. Αποστολές στην Αθήνα έχουν ο Ερμής Ζωνιανών (με Αγ. Ιερόθεο) και η Παλαιόχωρα (με Ηλυσιακό). Αναλυτικά:

Σήμερα (15:00)

 

*Ηρόδοτος-ΠΟΑ (γηπ. Νέας Αλικαρνασσού): Φουκάκης, Τρουλινός, Μαυρουδής (Ηρακλείου).

 

*ΑΕ Μυλοποτάμου-Κηφισιά (γηπ. Λιβαδίων): Γιουματζίδης, Μαρνέζος, Κομισοπούλου (Χανίων).

 

*ΟΦΙ-Αιγάλεω (γηπ. Ιεράπετρας): Ρούτσης (Κορινθίας), Γαρεφαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).

 

*Άγιος Ιερόθεος-Ερμής Ζωνιανών (γηπ. Ηφαίστου): Ατσικνούδας (Δωδεκανήσου), Καντανολέων (Δυτ.Αττικής), Σόφιας (Αν.Αττικής).

 

*Ηλυσιακός-Παλαιόχωρα (γηπ. Ζωγράφου): Αντωνίου, Μάναλης (Αν.Αττικής), Πλάκας (Δυτ.Αττικής).

 

 

Η βαθμολογία

 

4.Ηλυσιακός       10

6.ΟΦ Ιεράπετρας      9

9.Ερμής Ζωνιανών      6

10.Άγιος Ιερόθεος      4

11.ΑΕ Μυλοποτάμου      3

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News