Αθλητισμός

Ήττα στο φινάλε για το ΝΟΡ από τον Εθνικό

Το γκολ της Νιαρχάκου έκρινε το νικητή 39’’ πριν το φινάλε

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό και το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου που βρήκε νικητή τον πρώτο με 7-6 χάρη σε γκολ δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, άγγιξε την ισοπαλία, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της στο φινάλε. Έτσι, ο Εθνικός παρέμεινε αήττητος και δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο ΝΟΡ προηγήθηκε με 0-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως ο Εθνικός ισοφάρισε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα σχετικά κλειστό παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Στη συνέχεια, με την Έλενα Φαρμάκη να αποβάλλεται με τρεις ποινές, η ομάδα του Εθνικού έκανε ένα σερί 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο φτάνοντας το σκορ στο 6-3.

Οι πολίστριες του Κώστα Φιτσανάκη αντέδρασαν στο τελευταίο οκτάλεπτο, έφτασαν στην ισοφάριση εκμεταλλευόμενες τον παίκτη παραπάνω, όμως 39'' πριν το τέλος η Νιαρχάκου, με το τέταρτο προσωπικό της γκολ, χάρισε τη νίκη στις γηπεδούχους.

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-0, 1-3

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Α., Βάσιλα 1, Αποστολίδου, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη.

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλα, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Καρυπίδου Η. 1.

Σχόλια