Αθλητισμός

Επικίνδυνο θεωρεί το Ρέθυμνο ο Διαμαντάκος

Για τον ΓΣΛ/Φάρο η νίκη είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή

Ιδιαίτερα επικίνδυνο θεωρεί το Ρέθυμνο Cretan Kings ο Γιώργος Διαμαντάκος, ο οποίος επισήμανε ότι ο ΓΣΛ/Φάρος πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή για να φτάσει στη νίκη.

Ο ΓΣΛ/Φάρος υποδέχεται το Σάββατο το Ρέθυμνο Cretan Kings στην πρώτη αγωνιστική… κόντρα των δύο ομάδων. Ο Γιώργος Διαμαντάκος μίλησε για το μεθαυριανό παιχνίδι και όπως είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο που δεν ξεκίνησε πολύ καλά, οπότε ψάχνει μια εκτός έδρας νίκη για να ανακάμψει.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη σοβαρότητα για να διεκδικήσουμε δυνατά τη νίκη και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε αυτή τη νίκη θα είναι πολύ καλό για μας, διότι θα αποκτήσουμε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ομάδων στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία που αποτελεί και τον πρωταρχικό μας στόχο.

Επίσης βλέπουμε από την αρχή της σεζόν ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με την ίδια και μεγαλύτερη δυναμικότητα. Τον περιμένουμε και σε αυτόν τον αγώνα για να μας εμψυχώσει».

Σχόλια