default-image

Πανάξια πρόκριση για ΟΦΗ, 2-1 τον Απόλλωνα!

Ποδόσφαιρο
Πανάξια πρόκριση για ΟΦΗ, 2-1 τον Απόλλωνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ... έκλεισε στόματα σήμερα και με νίκη 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλο του, μαζί με τον Πλατανιά, ενώ ο Απόλλων αποκλείστηκε!

Ο ΟΦΗ στο α' ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος από τον Απόλλωνα αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61' ο Απόλλων ήταν αυτός που προηγήθηκε με σουτ του Κιταμπάλα και αν παρέμενε αυτό το 0-1, ο όμιλος θα επαναλαμβαντόταν με αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα καθώς θα υπήρχε απόλυτη ισοβαθμία μεταξύ ΟΦΗ, Πλατανιά και Απόλλωνα.

Ο ΟΦΗ όμως έδειξε χαρακτήρα και παίζοντας για την ιστορία του, όχι απλά ισοφάρισε 1-1 στο 81' με τον Όγκμποε αλλά και κατάφερε με τον Ορτέγκα στο 89' να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Παράλληλα διέλυσε κάθε φήμη αφού θα μπορούσε να προκριθεί μαζί με τον Απόλλωνα και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά εφόσον σκόραραν και οι δύο ομάδες (1-2, 2-3 κλπ). Έπαιξε όμως για την φανέλα του στο τέλος και πήρε τη νίκη, αφήνοντας εκτός Κυπέλλου τον Απόλλωνα.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ, Μάνος (67' Ορτέγκα), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης (67' Μάρτος), Ογκμποε, Μπολάκης, Ζιαμπάρης, Κουτσιανικούλης (77' Χαντί), Ποτουρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Ζόραν Βούλιτς): Χουάντερσον, Ντάσιος, Μπάμπιαρζ (54' Καλλέργης), Κιταμπάλα, Μαατσεν (64' Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Μενδρινός (80' Κοντοές),Μπιγιμινέ, Παπάζογλου, Βαλλιάνος, Αξελ Φερνάντο, Χουάρεζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News