default-image

Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο η Εθνική

Μπάσκετ
Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφαση να αγωνιστούν στο 2ο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019 ανακοίνωσαν σήμερα οι διεθνείς του Παναθηναϊκού!

Αυτό σημαίνει ότι ο Νικ Καλάθης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Ίαν Βουγιούκας θα είναι παρόντες στο παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27/11 στις 17:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Μία εξέλιξη ιδιαίτερα θετική για την Εθνική μας στην προσπάθειά της να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού θα αγωνιστούν την Παρασκευή 24/11 στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα και το Σάββατο θα έρθουν στην Κρήτη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής για το ματς με το Ισραήλ. Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Μ. Βρετανία στο Λέστερ.

Στο πρώτο παιχνίδι θα αγωνιστεί κανονικά και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος δε βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού. Απών θα είναι ο Νίκος Παππάς που δεν κλήθηκε από το Θανάση Σκουρτόπουλο για πειθαρχικό παράπτωμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ανακοινώσει πριν από δύο εβδομάδες ότι δε θα ενισχύσουν την Εθνική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News