default-image

Αισιόδοξος ο Σκουρτόπουλος για την Εθνική

Μπάσκετ
Αισιόδοξος ο Σκουρτόπουλος για την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Basket League έχει διακοπή το ερχόμενο σαββατοκύριακο καθώς η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ θα μπει στη μάχη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή 24/11 στις 19:30 τη Μ. Βρετανία εκτός έδρας, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 27/11 στις 17:00 το Ισραήλ.

Ακόμα παραμένει άγνωστο ποιοι παίκτες θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν δηλώσει γραπτώς ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών, ενώ θεωρείται πολύ δύσκολο να δηλώσουν «παρών» και οι αντίστοιχοι του Παναθηναϊκού καθώς υπάρχουν υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα.

Παρόλα αυτά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε αισιόδοξος όσον αφορά στην πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματα.

Όπως επισήμανε: «Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε καλέσει 24 παιδιά, το πρόβλημα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν είναι δική μας υπόθεση. Αν δεν έρθει κανείς από την Ευρωλίγκα, υπάρχουν 11 παιδιά που θα κρατήσουν την ομάδα και τρία παιδιά από την Νέων Ανδρών. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μέσα σε τρεις ημέρες θα πρέπει να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας και την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι ίδια. Δεν έχει απώλεια κι αυτό κάνει δύσκολη την αποστολή μας. Ελπίζω ότι τα παιδιά θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News