default-image

Κρητική υπόθεση τώρα η κορυφή στη Football League!

Ποδόσφαιρο
Κρητική υπόθεση τώρα η κορυφή στη Football League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές γελάει με τα σενάρια και τις υποθέσεις, όμως συχνά μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις. Οι πιθανότητες του ΟΦΗ να βρεθεί από τα Τρίκαλα στην κορυφή του πρωταθλήματος μπορεί να είναι κρητική υπόθεση, αρκεί ο ίδιος να νικήσει!

Κι αυτό γιατί ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Άρη και ο ΑΟΧ Κισσαμικός του Γιώργου Πετράκη, αντιμετωπίζει την Πάτρα την άλλη πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Παναχαϊκή. Σε περίπτωση νίκης και των τριών κρητικών μάλιστα θα βρεθούν μόνοι στην κορυφή ο ΟΦΗ και ο Κισσαμικός!

Ο ΟΦΗ εξαρτάται από το δικό του αποτέλεσμα, αν επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την πιθανή ευκαιρία να μπει σε ζώνη ανόδου (ψυχολογικά σπουδαίο στην παρούσα φάση) σε οποιοδήποτε στραβοπάτημα του Άρη και της Παναχαϊκής!

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συζητούν πολύ την αποστολή τους στα Τρίκαλα και δείχνουν αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια της δύσκολης έδρας απέναντι σε μια ομάδα που αδικείται στον πίνακα βαθμολογία. Επιθυμούν δε σφόδρα τη νίκη του Εργοτέλη, την οποία πιστεύουν επίσης πολύ. «Ο Εργοτέλης θα νικήσει τον Άρη», μας προέβλεψαν!

Είναι μέγα το παιγνίδι της Κυριακή στο Παγκρήτιο όπου ο  Εργοτέλης -μετά από δύο ισοπαλίες στην έδρα του και την ήττα στην Πάτρα- αναμένεται να βγάλει περισσότερη ουσία στο παιγνίδι του και να πάρει το «τρίποντο».

Ως αδικημένος των φάσεων και της προσπάθειάς του και στα τρία ως τώρα ματς και με την παρουσία του Τάκη Γκώνια στον πάγκο, έχει την προκλητική ευκαιρία.

«Η ουσία είναι επιτακτική για τον Εργοτέλη, καθώς χρειάζεται να προσαρμόσει το ωραίο παιγνίδι των παικτών του, με τις απαιτήσεις των ειδικών συνθηκών του πρωταθλήματος», μας είχε σχολιάσει ο Μανόλης Παπαματθαιάκης στη «Μικτή Ζώνη Highlights, τη Δευτέρα.

 Για τον ΟΦΗ, άλλη «στραβή» δεν χωράει απανωτά μετά το «μηδέν» στην Καρδίτσα και ειδικά όταν ο αντίπαλος δεν είναι το ίδιο δυνατός όσο πέρυσι, έχοντας χάσει στην έδρα του από τον ανταγωνιστή Άρη (έστω και στο τελευταίο λεπτό). Αυτό βέβαια αυξάνει και τον βαθμό δυσκολίας και μαζί της συγκέντρωσης.

Επί πλέον, δεν ξεχνιέται ότι στο ίδιο γήπεδο πέρυσι, ο ΟΦΗ είχε πραγματοποιήσει τη χειρότερη εμφάνισή του και είχε υποστεί την ήττα 1-0, παράγοντας και αρκετές παρενέργειες. Ήταν ένα κρίσιμο παιγνίδι που επηρέασε την έκβαση.

Πολύ δύσκολα θα δώσει παρών στα Τρίκαλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Φώτης Τσάλος, που βρίσκεται στην Κίνα για εμπορικές και άλλες δραστηριότητες. Ο ίδιος θα το επιθυμούσε, όμως όπως είπε στους συνεργάτες του, οπωσδήποτε θα έχει επιστρέψει για να βρίσκεται στη μεγάλη εκδήλωση για τον Ευγένιο Γκέραρντ τη Δευτέρα στο «Γεντί Κουλέ».

Τα πράγματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είναι στάσιμα. Οι προβληματισμοί και οι ζυμώσεις είναι έντονες και πολύ σύντομα, εκτιμάται, ότι θα υπάρξουν νέα, που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και από την αγωνιστική πορεία.

Χαντί: «Η πρωτιά θα ωθήσει σε όλα τον ΟΦΗ»

«Αγωνιζόμαστε για την πρωτιά και είμαστε σίγουροι, ότι αν θα είμαστε στη δυάδα τον Ιανουάριο, θα βρεθούν πολλές λύσεις, καθώς θα ενεργοποιηθεί το άμεσο ενδιαφέρον ανθρώπων που αγαπούν τον ΟΦΗ και μπορούν να τον στηρίξουν οικονομικά και ηθικά. Όπως και το μαζικότερο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της ομάδας», μας σχολίαζε αισιόδοξα χθες ο Άγγελος Χαντί, στο περιθώριο της εμφάνισής του στο «Καλό μεσημέρι» της Κρήτη TV… «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα Τρίκαλα, να κερδίσουμε το ματς και ο συνδυασμός με νίκη του Εργοτέλη επί του Άρη θα είναι ιδανικός»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News