default-image

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΝΟΓΚ στο διασυλλογικό ιστιοπλοΐας

Σπορ
Σάρωσε τα μετάλλια ο ΝΟΓΚ στο διασυλλογικό ιστιοπλοΐας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αγωνιστική χρονιά για το Ναυτικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης, καθώς οι αθλητές του επέστρεψαν με 11 μετάλλια από τον 1ο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας που έγινε στον Άγιο Νικόλαο από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της περιοχής το περασμένο σαββατοκύριακο.

Ο ΝΟΓΚ συμμετείχε με 14 αθλητές στην κατηγορία Optimist και με 5 στα Laser και κυριάρχησε κατακτώντας έντεκα μετάλλια από τα συνολικά 18 που υπήρχαν στον αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουμπανάκης ήταν νικητής στην κατηγορία Laser, ενώ στην κατηγορία Optimist 11χρονων κοριτσιών η Ιωάννα Πετυχάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Ελευθερία Σκουλούδη το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία Optimist 11χρονων αγοριών, ο Θωμάς Κοβατζής κατέκτησε την πρώτη θέση, ο Αλέξανδρος Κουκουτσάκης τη δεύτερη και ο Διονύσης Περισυνάκης την τρίτη.

Στην κατηγορία Optimist κοριτσιών γενική, η Βάσω Βλαχάκη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και η Μαρία Σκουλούδη στο τρίτο. Στην κατηγορία Optimist αγοριών γενική, ο Θωμάς Κοβατζής κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο Αλέξανδρος Κουκουτσάκης την τρίτη. Στη γενική κατάταξη, τέλος, η Βάσω Βλαχάκη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Το Δ.Σ. του ΝΟΓΚ συγχαίρει θερμά όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του ομίλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News