default-image

Μετάφερε την Ολυμπιακή Φλόγα ο Στεφανουδάκης

Αθλητισμός
Μετάφερε την Ολυμπιακή Φλόγα ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παραδίδεται αύριο το πρωί, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Ολυμπιακή Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, PyeongChang 2018". Σήμερα  στη λαμπαδηδρομία συμμετείχε και ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, που ήταν λαμπαδηδρόμος και στο ταξίδι της φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Για 2η φορά είχα την τύχη και την τιμή να κρατήσω στα χέρια μου την ιερή φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακώνν Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη PyeongChang της Νότιας Κορέας το 2018! Τα συναισθήματα πολλά! Νιώθω υπερήφανος που κατάφερα κι αυτή τη φορά να είμαι ένας από τους λαμπαδηδρόμους που καθοδηγούν την Ιερή Ολυμπιακή Φλόγα στο Καλλιμάρμαρο για να την παραδώσουμε στην διοργανώτρια χώρα!

Μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή που γνωρίζει την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και ιδιαίτερα μεγάλη στιγμή όταν έχεις την τύχη να κρατήσεις στα χέρια σου την Δάδα και να διανύσεις κάποια μέτρα μεταφέροντας την Ολυμπιακή Φλόγα!», αναφέρει σχετικά ο Μανώλης Στεφανουδάκης ενώ ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης, σημειώνει σχετικά:  «Μόνο ένας άνθρωπος που το όνομά του είναι ένα με το Ολυμπιακό ιδεώδες μπορεί να μεταφέρει επάξια την Ολυμπιακή Φλόγα, τη φλόγα της προσπάθειας, της άμιλλας, της υπερηφάνειας...

Από αυτή λοιπόν τη φλόγα φλεγόμενος ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο δικός μας Μανώλης, μεταφέρει την φλόγα των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων κάνοντάς μας για πολλοστή φορά υπερήφανους»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News