default-image

Σε ρυθμούς ΟΦΗ η προετοιμασία του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς ΟΦΗ η προετοιμασία του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ είναι το κλίμα στον Πλατανιά μετά και την ήττα από τη Λάρισα, όμως στην ομάδα των Χανίων προσπαθούν να ανασυνταχτούν, καθώς τους περιμένει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για το Κύπελλο.

Στην τελευταία προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στους παίκτες του για τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και την αδυναμία τους να τις κάνουν γκολ. Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα Κυπέλλου, επισημαίνοντάς τους το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, αφού ο ΟΦΗ ξεκινάει τη χρονιά με στόχο την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα και βέβαια η ομάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, δε λείπουν τα προβλήματα για την ομάδα των Χανίων. Το πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή αφορά τον Μίλος Στόιτσεφ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα, υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική και τα αποτελέσματά της θα γίνουν γνωστά σήμερα. Πάντως, στον Πλατανιά δεν κρύβουν την ανησυχία τους για σοβαρό τραυματισμό του παίκτη.

Από 'κει και πέρα, ο Βάντερσον θα υποβληθεί εκ νέου σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και αν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς στη Λαμία. Οι δε Καρυπίδης και Στάμου είναι καλά και έχουν τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για το μεθαυριανό ματς στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News