default-image

Η ισοπαλία... δεν άρεσε σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Η ισοπαλία... δεν άρεσε σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και το αποτέλεσμα δεν άρεσε σε καμία ομάδα...

Πάντως, η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε υποχρέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη του απώλεια ως προπονητής της "Μπάρτσα". Δεν κατάφερε έτσι ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Τάτα Μαρτίνο απ'τη σεζόν 2013-14, όταν είχε ξεκινήσει με 8 νίκες το πρωτάθλημα (έμεινε στο "7 στα 7" ο Βαλβέρδε).

Με φόρα απ'το χατ-τρικ στο Εκουαδόρ, ο Λιονέλ Μέσι έχασε ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, ο Γκριεζμάν απέιλησε δύο φορές εν συνεχεία και στο 21' ο Σαούλ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ.

Ο Μέσι στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρ σε εκτέλεση φάουλ, ο Γιαν Όμπλακ σταμάτησε τον Λουίς Σουάρες στο 80', αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 82'.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε την σέντρα από αριστερά και ο ο Λουίς Σουάρες με εξαιρετική "καρφωτή" κεφαλιά έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα του Σλοβένου τερματοφύλακα.

Λίγο έλειψε πάντως η Μπαρτσελόνα να κάνει την ανατροπή, καθώς από μπαλιά του Ντεουλοφέου και πάσα του Αντρέ Γκόμες, ο Σουάρες έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 88' (δεν έφτασε την μπάλα στην προβολή), ενώ στο 94' του Μέσι πήγε στην αγκαλιά του Όμπλακ.

Δύο πράγματα διατηρήθηκαν, εκτός του αήττητου της Μπαρτσελονα, αλλά και της Ατλέτικο. Ο Σιμεόνε δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, ο Βαλβέρδε δεν έχει νικήσει ποτέ τον Σιμεόνε. Επίσης διατηρήθηκαν και τα συνθήματα κατά του Πικέ σε... έδαφος Μαδρίτης....

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News