default-image

Γκώνιας: Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι

Ποδόσφαιρο
Γκώνιας: Σημαντικό το πρώτο παιχνίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ετοιμότητα του Εργοτέλη και η μέγιστη προσπάθεια για εκκίνηση με το… δεξί κόντρα στην Καλλιθέα, είναι το πιο σημαντικό δίπολο, σύμφωνα με τον Τάκη Γκώνια.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στη «Νέα Κρήτη» για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και πως ο ίδιος προσεγγίζει πλέον τα επόμενα… βήματα:

 «Το πιο σημαντικό για μένα δεν είναι τα ζευγάρια που κληρώθηκαν, αλλά το ότι έγινε η κλήρωση. Ξέρουμε πλέον ότι ξεκινάει αυτό το πρωτάθλημα, ελπίζω δηλαδή να ξεκινήσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από κει και πέρα, όλοι θα παίξουμε με όλους, οπότε η κλήρωση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για μένα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το πρώτο παιχνίδι.

Επίσης για την ομάδα μας έχει μεγάλη σημασία να ξεκινήσουμε με το δεξί και ήδη όλοι έχουμε προσανατολιστεί στον πρώτο αντίπαλο, που είναι η Καλλιθέα. Έχουμε δέκα παιχνίδια μέχρι της 20 Δεκεμβρίου, που είναι η πρώτη εμβόλιμη, τα οποία είναι σημαντικά για μας. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε κάτι λιγότερο από δύο μήνες προετοιμασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News