default-image

Θα συνεχιστεί την Παρασκευή το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο
Θα συνεχιστεί την Παρασκευή το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού συνεδρίασε την Τετάρτη για 2,5 ώρες και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη διοίκηση.

Η αδυναμία συγκρότησης της επιτροπής σωτηρίας, η πρόταση των παλαιμάχων της γενιάς του Γουέμπλεϊ, η πιθανή μετακόμιση στο "Σπύρος Λούης" και κυρίως, τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα, απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης (4/10).

Στη διαδικασία μετείχαν ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και τα μέλη Στράτος Σωπήλης, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Τάκης Παναγιωτίδης και εκ μέρους του Ερασιτέχνη, ο Τάκης Οικονομόπουλος. Παρέστησαν ακόμα ο Δημήτρης Σαραβάκος, για να ενημερώσει για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Γιώργος Στάμος, με την ιδιότητα του επικεφαλής του λογιστηρίου.

Ήταν τέτοιος ο όγκος των θεμάτων, ώστε οι 2,5 ώρες δεν ήταν αρκετές και αποφασίστηκε να δοθεί συνέχεια στη συζήτηση την Παρασκευή (6/10). Βέβαια, το ζητούμενο είναι να προκύψουν λύσεις, ωστόσο ειδικά για την ανεύρεση πόρων για τις ανάγκες του Παναθηναϊκού, οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Είναι σαφές πως τα πράγματα κρίνεται εξαιρετικά δύσκολα και παρά τη διάθεση των διοικούντων, δεν εξαρτώνται όλα από αυτούς. Η μόνη ορατή και άμεση "πηγή" εισροής ρευστού είναι η πώληση του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα, αφού δεν έχει τελεσφορήσει η προσπάθεια για προείσπραξη εσόδων από χορηγικές συμβάσεις.

Κάθε άλλο εγχείρημα - όπως η έκδοση κοινών εισιτηρίων για τα δύο ντέρμπι ντέρμπι ή η μαζική προπώληση διαρκείας - χρειάζεται χρόνο και ο Παναθηναϊκός δεν τον διαθέτει. Ειδικά με την εκκρεμότητα με τον Ταυλαρίδη, η διοίκηση πρέπει να βρει 100.000 ευρώ περίπου, διαφορετικά θα αφαιρεθούν βαθμοί.

Σε ένα σημείο της συζήτησης, εκφράστηκε η απορία για το αν υπάρχει περίπτωση να καλύψει ο Αλαφούζος την οφειλή απέναντι στον Ταυλαρίδη, αλλά η απάντηση ήταν πως εάν υφίστατο τέτοια πρόθεση, ο εφοπλιστής θα είχε καταβάλει τα 30.000 ευρώ της δόσης για να μην εκπέσει ο διακανονισμός...

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/10) περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, σπριντ και ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδι επτά εναντίον επτά. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τσάβες, Λουτσιάνο, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Μολίνς. Απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Λουντ, Σιλά, Ευαγγέλου, Κότσαρης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News