Αθλητισμός

Στις 12:00 σήμερα η κλήρωση της Γ' Εθνικής

Ο 8ος όμιλος αποτελείται από έξι κρητικές ομάδες

Στα γραφεία της ΕΠΟ στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των ομάδων της Γ' Εθνικής καθώς στις 12 το μεσημέρι η Επιτροπή Διοργανώσεων θα διενεργήσει την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν οι όμιλοι έχουν συγκροτηθεί και ο 8ος όμιλος απαρτίζεται από τις έξι κρητικές ομάδες (ΠΟΑ, Ηρόδοτος, Ερμής Ζωνιανών, ΑΕ Μυλοποτάμου, Παλαιόχωρα, ΟΦ Ιεράπετρας) και τις πέντε της ΕΠΣ Αθηνών (Αιγάλεω, Φωστήρας, Ηλυσιακός, Κηφισιά, Αγ. Ιερόθεος). Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ενώ έχει ανακοινωθεί ότι από τον 8ο Όμιλο θα υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες.

Πρόκριση Ερμή και ΑΕΜ

Εντωμεταξύ, ο Ερμής Ζωνιανών και η ΑΕ Μυλοποτάμου είχαν υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο για το Κύπελλο Ρεθύμνου, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα των Ζωνιανών νίκησε 3-0 την Κάλυβο με γκολ των Κλίνη, Πασιαλή και Νοκάι και επόμενος αντίπαλός της είναι ο Ρεθυμνιακός.

Όσον αφορά την ΑΕΜ, επικράτησε 4-2 της Δόξας Πλατανέ με τέρματα των Κριτσωτάκη, Δελήμπαση, Σκουλούδη και Μηνά και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Άρη Ρεθύμνου

Σχόλια