Αθλητισμός

Εργοτέλης, Σάμι και Γκώνιας με τα μάτια του Σταύρου Λαμπράκη!

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία! Το συναντάμε παραστατικά στην περίπτωση του Σταύρου Λαμπράκη, που μετά το πέρασμά του από τον ΟΦΗ, την επιστροφή του στον Εργοτέλη και τα γεγονότα του καλοκαιριού που τον έφεραν μια ανάσα από την αναζήτηση νέας στέγης, βρίσκεται πολύ ευτυχής να δουλεύει ντυμένος στα κιτρινόμαυρα, με νέα όνειρα και φιλοδοξίες!

Η φωνή του από Καρπενήσι, ήταν γεμάτη ενέργεια και ικανοποίηση γι αυτό που βιώνει!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Λειτουργούμε με μέγα κίνητρο τον επαγγελματισμό μας, για να δώσουμε στον Εργοτέλη τη χαμένη του αίγλη. Αν και αργήσαμε στο σχεδιασμό, έχουν γίνει πολλά και η οργάνωσή μας είναι σε υψηλό βαθμό. Το ρόστερ μας έχει ολοκληρωθεί, περιμένοντας ακόμη δυο τρεις προσθήκες. Όταν γυρίσουμε στο Ηράκλειο θα είμαστε έτοιμοι και σε αυτό».

Ένα από τα μεγάλα ατού της νέας ομάδας «είναι ο μικρός μέσος όρος ηλικίας (25-26 ετών είναι οι μεγαλύτεροι), που θα αναδεικνύει φλόγα, ενθουσιασμό και δίψα για διάκριση ατομικά και ομαδικά»

Ο Σταύρος μας μίλησε με ενθουσιασμό για τον Μάγκετ Σάμι: «Είμαστε τυχεροί που βρέθηκε στο δρόμο μας. Ήλθε για να μείνει και να επενδύσει. Έχει όραμα, γνωρίζει πως λειτουργούν οι ομάδες, διαθέτει εμπειρία, είναι αφοσιωμένος στα πλάνα του. Απλός, έξυπνος και δραστήριος άνθρωπος. Συνεχώς σκέπτεται τρόπους να κάνει το καλύτερο. »

Τόνισε μάλιστα ότι ο Μάγκετ Σάμι, έψαχνε εδώ και δυόμιση χρόνια να επενδύσει σε ένα καλό πρότζεκτ στην Ελλάδα, μέσα από τη γνωριμία του με τον Γιώργο Τουντζάρη. «Το βρήκε στον Εργοτέλη. Είναι σπουδαίο ότι του αρέσει το Ηράκλειο που το είχε επισκεφτεί και στο παρελθόν. Η φιλοσοφία του στη τρέχουσα σεζόν; Νίκη σε κάθε παιγνίδι, χωρίς να μιλάει για στόχους. Καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Θετικός επίσης για τον Τάκη Γκώνια: «Η επιλογή του προπονητή συμβαδίζει με τους στόχους της ομάδας μας. Είναι βαθιά γνώστης του ποδοσφαίρου και φιλόδοξος. Μαζί του κάνουμε καλή δουλειά, με θετική ενέργεια και καλή διάθεση»

Οι στόχοι του νέου Εργοτέλη σύμφωνα με τον Σταύρο Λαμπράκη, είναι «η καλή πορεία και η επένδυση στις υποδομές με την ανάδειξη ποδοσφαιριστών και μέσα από τις Ακαδημίες. Άλλωστε φαίνεται η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη της ομάδας, από τη Λιρς και την Γουάντι Ντέγκλα, αλλά και στις ακαδημίες του στην Γκάνα. Ο κ. Σάμι θα κάνει πράγματα για τον Εργοτέλη!»

Σχόλια