Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: Φτάνουμε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με τον Πλατανιά

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 1-0 επί του Πλατανιά στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε στα Περιβόλια.

Ο προπονητής της ηρακειώτικης ομάδας τόνισε ότι οι νίκες στα φιλικά δίνουν ψυχολογία, ωστόσο, το σημαντικό θα είναι ο ΟΦΗ να κερδίζει στα επίσημα για να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και είναι σημαντικό για μας ότι σιγά - σιγά φτάνουμε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και όταν θα ξεκινήσουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι οι νίκες στα φιλικά δίνουν καλή ψυχολογία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκινήσουμε το ίδιο καλά και στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να φύγουμε από αυτή την κατηγορία».

Από την πλευρά του Πλατανιά μίλησε ο συνεργάτης του κ. Παράσχου, Νίκος Μαναρώλης, επισημαίνοντας: «Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που κοιτάμε. Για μας σημασία έχει να βγαίνουν αυτά που δοκιμάζουμε στις προπονήσεις. Σήμερα κάποια έγιναν και κάποια άλλα όχι. Είναι θετικό ότι τα παιδιά που έρχονται από την Κ20 πάνε καλά. Στόχος μας είναι να βγουν αυτά τα παιδιά και να τα υποστηρίξουμε, αλλά αυτό ακόμα θέλει αρκετή δουλειά. Ο προπονητής θα κρίνει για Δημούτσο και Στόιτσεφ και το πότε θα είναι 100% έτοιμοι για να βοηθήσουν. Είναι πάντως και οι δύο, παίκτες με πλούσιο βιογραφικό και για αυτό ήρθαν στην ομάδα, για να βοηθήσουν. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για αριστερό μπακ, αλλά δεν θα γίνει τίποτα αν δεν είμαστε σίγουροι ότι ο παίκτης που θα έρθει θα μπορεί να μπει άμεσα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Στεφανουδάκης, απένειμε στον μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Πλατανιάς, Χρήστο Πραματευτάκη, τιμητική πλακέτα, η οποία πιστοποιεί την καλή σχέση που διατηρούν οι δύο ΠΑΕ.

Σχόλια