Αθλητισμός

Παπαπέτρου: Θα είμαστε καλύτεροι με τη Γαλλία

Καλύτερη περιμένει την Εθνική μας ομάδας στο αυριανό παιχνίδι με τη Γαλλία για τη 2η αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ ο Ιωάννης Παπαπέτρους.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι «κλειδί» θα είναι η περιφερειακή άμυνα, ενώ τόνισε ότι κάποια στιγμή η γαλανόλευκη θα πρέπει να βάλει και τα σουτ.

Αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε: «Σίγουρα θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο με τη Γαλλία. Θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Η Γαλλία έχει πάρα πολλούς επιθετικούς στόχους και παίκτες που τραβούν την επίθεσή τους. Δεν είναι ένας παίκτης που πρέπει να περιορίσουμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε στο παιχνίδι από την άμυνά μας. «Εμείς έχουμε πολλά όπλα. Δεν υπερεκτιμούμε, ούτε υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Και εμείς είμαστε καλοί επιθετικά, στο λόου ποστ, στο πικ εν ρολ, αλλά και στα σουτ, τα οποία μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα, αλλά κάποια στιγμή θα τα βάλουμε».

Για το τι πρέπει να περιορίσει στη Γαλλία η Ελλάδα: «Η δημιουργία από τα γκαρντ τους, καθώς από εκεί ξεκινούν όλα. Οι ψηλοί είναι δεύτερης γραμμής, αλλά είναι καλοί. Πρέπει να περιορίσουμε τα γκαρντ και τα πικ εν ρολ τους».

Για την πρεμιέρα της Εθνικής με την Ισλανδία: «Και εγώ προσωπικά και η ομάδα χθες ήμασταν λίγο αγχωμένοι. Φαίνεται και από την εικόνα. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το ματς, νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Κοιτάμε το επόμενο ματς, που θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και βελτιωμένοι. Όταν γυρνάς σπίτι ή στο ξενοδοχείο σκέφτεσαι τι έχεις κάνει λάθος και τι καλά. Ξέρουμε τα λάθη μας. Αλλά, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βελτιωθούμε ενόψει Γαλλίας».

Σχόλια