Αθλητισμός

Ικανοποίηση για την πορεία της προετοιμασίας του Ρεθύμνου

Την Παρασκευή 8/9 το πρώτο φιλικό με το Ηράκλειο

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Ρέθυμνο Cretan Kings με τη βαρύτητα να πέφτει στη φυσική κατάσταση.

Από την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες θα μπουν περισσότερο στο γήπεδο, ενώ για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί και το πρώτο φιλικό της χρονιάς με αντίπαλο το Ηράκλειο στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».

Για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας μίλησε στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου ο εκ  των βοηθών του Νίκου Βετούλα, Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος επισήμανε: «Ολοκληρώνονται δύο εβδομάδες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά και βάσει του προγράμματος συνεχίζουμε κανονικά. Τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες. Από την επόμενη ξεκινάμε και τα φιλικά παιχνίδια όπου θέλουμε να δούμε το αγωνιστικό προφίλ των παιδιών, να τα γνωρίσουμε καλύτερα σε συνθήκες παιχνιδιού, αλλά και να τεστάρουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο και αυτά που θα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε επικεντρωθεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και σιγά - σιγά βάζουμε και μπασκετικά κομμάτια σύμφωνα με τη φιλοσοφία που έχουμε. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο ίδιο πλάνο αλλά σιγά - σιγά το περισσότερο βάρος θα περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσουμε να φορμάρουμε την ομάδα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και ειδικά τώρα που έχουν μπει οι διπλές προπονήσεις και η κούραση είναι μεγάλη, βλέπουμε πως η όρεξη και η διάθεση για δουλειά παραμένει στα ίδια επίπεδα».

Σχόλια