Αθλητισμός

Σοβαρός ο τραυματισμός του Μπολτ

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, υπέστη ρήξη συνδέσμου στον δικέφαλο και απαιτείται χειρουργική επέμβαση

Ο Γιουσέιν Μπολτ όχι μόνο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την καριέρα του με ένα χρυσό μετάλλιο στην τελευταία του κούρσα, 4x100μ., του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Λονδίνου, αλλά ο τραυματισμός του είναι και αρκετά σοβαρός.

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, υπέστη ρήξη συνδέσμου στον δικέφαλο και απαιτείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι τρεις μήνες.

Ο Μπολτ μοιράστηκε στο twitter την απεικόνιση της μαγνητικής τομογραφίας, ανάρτηση την οποία ωστόσο έσπευσε να κατεβάσει αμέσως.

Ο Μπολτ στην λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε την ιατρική ορολογία του τραυματισμού και πρόσθετε: «Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ τα ιατρικά μου δεδομένα, αλλά δυστυχώς έκατσα και άκουσα ανθρώπους που με ρωτούσαν αν όντως τραυματίστηκα.

Δεν έχω πει ποτέ ψέμματα στους φανς μου για οτιδήποτε και μοναδική μου επιθυμία στο Πρωτάθλημα ήταν να τρέξω για τελευταία φορά για τους φανς μου. Ευχαριστώ για την ατέλειωτη στήριξη τους φανς μου. Θα ξεκουραστώ και θα αποθεραπευτώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου»

Σχόλια