default-image

Νικηφόρα συνέχισαν παίδες και κορασίδες στο Βαλκανικό

Σπορ
Νικηφόρα συνέχισαν παίδες και κορασίδες στο Βαλκανικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετική ημέρα ήταν η σημερινή για τις Εθνικές μας ομάδας παίδων και κορασίδων, οι οποίες συμμετέχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης που φιλοξενείται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Η Εθνική κορασίδων επικράτησε με 13-9 της Σερβίας και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση καθώς χρειάζεται μία νίκη ή ακόμη και μία ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρουμανία (αύριο 16/7, 11.00) για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά.

Από την άλλη οι Παίδες επικράτησαν πολύ άνετα της αδύναμης διοργανώτριας ομάδας της Βουλγαρίας με 20-1 και έκαναν το 3/3. Η πρώτη θέση ουσιαστικά θα κριθεί στο αυριανό (16/7, 11.30) παιχνίδι με την Σερβία, αφού και το απόγευμα αναμένεται οι παίκτες του Νίκου Βενετόπουλου να φτάσουν σε νίκη επί της Μολδαβίας.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 1-20

Ελλάδα (Νίκος Βενετόπουλος): Ανδρεάδης, Βλάσσης 1, Τσαταλιός 4, Μόκκας, Νιαρχάκος, Χαλυβόπουλος 2, Ζουρίδης, Μαλανδράκης 3, Σγουρίδης 3, Κεχαλάρης 3, Κατσαγούνος 3, Γκανάτσιος 1, Στάθης.

ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-13

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-3, 2-3, 3-2

Ελλάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Μαυρωτά Λ. Μαυρωτά Δ., Νιέρρη, Ξανθοπούλου 1, Φουντωτού 1, Νίνου 2, Τσιμάρα 2, Καλαϊτζή, Γαβαλά, Μπιτσάκου 4, Τριχά, Χέλμη 3, Καρίτσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News