Αθλητισμός

Πετράς: "Όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος"

Με αφορμή την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κεραυνού, ο Παναγιώτης Πετράς μίλησε στη σελίδα του ΠΟΑ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι τιμή του, που του ανέθεσαν αυτόν τον ρόλο στον Κεραυνό, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση του που ολοκλήρωσε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στο ιστορικό σωματείο του ΠΟΑ.

Για την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τόνισε: «Όλα στην ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Προσωπικά θεωρώ, πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που αυτό συνέβη στον ΠΟΑ που είναι ένα ιστορικό σωματείο. Όπως δέθηκα με τον ΠΟΑ, έτσι δέθηκα με όλα τα σωματεία που αγωνίστηκα και τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία μας και όσα ζήσαμε».

Αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Κεραυνού, ανέφερε: «Ήταν μία πρόταση που μου έγινε και ομολογώ πως δεν την περίμενα. Είναι τιμή μου που μου ανέθεσαν τη τεχνική ηγεσία του Κεραυνού. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάω λίγο και δουλεύω πολύ. Στόχος μου, προσωπικός αλλά και του συλλόγου, στο μέλλον να στελεχωθεί ο ΠΟΑ από όσα περισσότερα παιδιά του Κεραυνού γίνεται, να βοηθήσουμε τα παιδιά, να μπορέσουν στο μέλλον να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα».
 

Σχόλια