default-image

Μάκης Βολτυράκης: Θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία

Αθλητισμός
Μάκης Βολτυράκης: Θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πόλο του ΟΦΗ γράφει ιστορία! Κέρδισε το Νηρέα Γέρακα με 8-3 και είναι ένα βήμα από την Α1 πόλο. Για πρώτη φορά από την ίδρυση του, το πόλο του ΟΦΗ, είναι τόσο κοντά σε μια τέτοια υπέρβαση.

 

Τα πάντα θα κριθούν το προσεχές Σάββατο (6.00μμ) στο Γέρακα, όπου οι δυο ομάδες, που είναι 1-1 στις νίκες, θα μονομαχήσουν και πάλι, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο, για την μεγάλη κατηγορία.

 

Η μεγάλη εμφάνιση του ΟΦΗ και η άνετη νίκη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου (8-3), αλλά και η άδικη ήττα στα πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι στο Γέρακα (7-7 κανονικός αγώνας, 3-0 στα πέναλτι), κάνει όλους στον ΟΦΗ, να πιστεύουν στο ...όνειρο!

 

Μετά τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ο πρωτομάστορας της φετινής εκπληκτικής πορείας του ΟΦΗ, ο Μάκης Βολτυράκης, ανέφερε ότι «το κλειδί για μας, ήταν η άμυνα. Είχα πεί ότι ήθελα άμυνα από γρανίτη και έτσι ήταν. Η άμυνα μας τσάκιζε κόκκαλα. Στην επίθεση κάναμε αυτό που έπρεπε. Σίγουρα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Αυτό που μένει είναι το δεύτερο βήμα στο Γέρακα. Είναι η τελική μάχη. Εκεί θα τα δώσουμε όλα. Αν έχουμε την ίδια άμυνα, δεν φοβόμαστε τίποτα.

 

Είμαστε πολύ κοντά στο να γράψουμε ιστορία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά το θέλουν και το αξίζουν, με αντίπαλο αυτήν την ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και υποστήριξαν στην ομάδα.Εύχομαι αν ανέβουμε στην Α1 να τους έχουμε κοντά μας του χρόνου».

 

Ο φουνταριστός του ΟΦΗ Φανούρης Βασιλάκης, τόνισε με τη σειρά του ότι «θεωρώ ότι με την πορεία που έχουμε κάνει φέτος αξίζουμε να ανέβουμε.

 

Γιατί είμαστε μια ομάδα με μηδέν μεταγραφές, χωρίς μπάτζετ. Έχουμε μόνο καλό προπονητή και όρεξη. Έχουμε αποδείξει ότι απέναντι σε αντιπάλους της Αθήνας με μεταγραφές και φιλικά, διαφορετική προετοιμασία, έχουμε ανταπεξέλθει. Μας αξίζει η άνοδος και θα την διεκδικήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Μας είχε λείψει φέτος. Η ψυχολογία μας ήταν καλή από το ξεκίνημα του αγώνα και τα καταφέραμε.

 

Ενώ η ψυχή της ομάδας, ο έφορος πόλο του ΟΦΗ, Μιχ. Σπαγουλάκης, υπογράμμισε με τη σειρά του πως «είναι ιστορικές στιγμές για το τμήμα πόλο του ΟΦΗ. Δικαιώνονται τα παιδιά πάνω από όλα.

 

Τον στόχο που είχαμε η ομάδα μας τον έχει πετύχει προ πολλού. Ο στόχος ήταν η παραμονή. Η  άνοδος προέκυψε.Μέσα από τις νίκες αυτές προσπαθούμε να προβάλουμε το πόλο στην κοινωνία του Ηρακλείου.Συγκινήθηκα με παλιούς ομιλίτες που ήρθαν στο κολυμβητήριο και τους ευχαριστώ. Αν έρθει η άνοδος, ας ερθει. Ολοκληρώνουμε κάτι φανταστικό. Αν δεν τα καταφέρουμε και πάλι μπράβο στα παιδιά. Εγώ το πιστεύω, ότι μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο κολυμβητήριο και το γεμίσαμε, αλλά και τους οργανωμένους που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά και μας συμπαραστάθηκαν.

Αν ανέβει η ομάδα στην Α1, ποντάρω σε ορισμένους χορηγούς, οι οποίοι στο παρελθόν μου είχαν πεί πως αν ανέβει η ομάδα Α1, είμαστε εδώ. Αξίζουν τα παιδιά μας μια βοήθεια. Είναι μια παρέα, μια οικογένεια και καθαροί ερασιτέχνες αθλητές».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News