Αθλητισμός

Ευχαριστήριο για το «1st Myrtos MTB Challenge 2017»

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο Μύρτος Ιεράπετρας το «1st Myrtos MTB Challenge 2017». Η διοργάνωση ήταν επιτυχημένη, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού να αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του:

"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύρτου «Ο Σαραντάπηγος», θέλει να ευχαριστήσει τους πάνω από 80 φίλους του ποδηλάτου που έλαβαν μέρος στο «1st Myrtos MTB Challenge 2017».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 8 Ιουλίου 2017 στον Μύρτο Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου). Παρουσιάστηκαν μεγάλες δυσκολίες στην οργάνωση, λόγω των πυρκαγιών στην Ανατολή Ιεράπετρας και στους Πεύκους Μακρύ Γιαλού που εκδηλώθηκαν την προηγούμενη ημέρα της διοργάνωσης. Η μάχη με τις φλόγες, ανάγκασε τους πάνω από 30 εθελοντές από το Σώμα των Σαμαρειτών του ΕΕΣ και την Ε.ΔΙ.Κ Ιεράπετρας, να μην μπορέσουν να παρευρεθούν και να βοηθήσουν την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Το κενό καλύφθηκαν με ντόπιους εθελοντές και τους νέους του προγράμματος NOMADS, οι οποίοι πραγματοποιούν πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας για το περιβάλλον και μεταφέρθηκαν από το Ορεινό, όπου διαμένουν στο Μύρτος για να βοηθήσουν. Από την διοργάνωση και τις συμβουλές έμπειρων αθλητών που συμμετείχαν από πολλά μέρη της Κρήτης, αποκτήθηκε μια καλή εμπειρία, που μας κάνει αισιόδοξους η επόμενη διοργάνωση να γίνει με καλύτερες προϋποθέσεις και καλύτερη οργάνωση.

Ο Π.Σ Μύρτου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: Περιφέρειας Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου), Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας - Τροχαία Ιεράπετρας, Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, Οργάνωση CiA (πρόγραμμα NOMADS), ΕΑΣ Ιεράπετρας, ΚΠΕ Ιεράπετρας - Νεάπολης, Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαρής Φοράδας, Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου Μύρτου (κ. Αλίκη Καραμπατζάκη), big BLUE Δωμάτια- Διαμερίσματα Μύρτος (Παύλος Δασκαλάκης), Ζαργιανάκης «Σητειακό νερό», Σούπερ Μάρκετ Μαρουλάκης Νίκος, φυτώρια Καπινιάρης Μανώλης, φυτώρια Κρόνος, δημοπρατήριο «Ανατολή» , δημοπρατήριο Golden Farm (Διακάκης), CYTA (Λαμπράκης Χαράλαμπος), Αφοί Βασιλείου (οικοδομικά υλικά), Γεωπονικό κατάστημα Αφοί Πηγιάκη, Μαστοράκης Γιώργος (χρώματα), Μεταλλικά Θερμοκήπια Ρήγα - Κριτσωταλάκη, Cretan Daily Cruises -Chrissi, , HOTEL ESPERIDES MYRTOS (Πόπη Παντελάκη), Φραγκιαδάκης Βαγγέλης, Diving Center Paradise Μύρτος (Νίκος Λαμπράκος)".

Σχόλια