Αθλητισμός

Θέλουν τον τίτλο οι Παπαδημητρίου-Νιώπας στον Άγιο Νικόλαο

Μετά από δύο χρυσά μετάλλια κι ένα ασημένιο οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Δημήτρης Νιώπας δικαιούνται να ονειρεύονται την πρωτιά και στα τελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που θα διεξαχθούν στις 29-30 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

«Το θετικό για εμάς είναι πως έχουμε σταθερή πορεία μέχρι σήμερα, έχοντας παίξει σε τρεις τελικούς. Είναι ανταγωνιστικά τουρνουά και φάνηκε πως όλες οι ομάδες μπορούν να τους κερδίσουν όλους», δήλωσαν οι νικητές στο Antirrion Masters.

Για το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεύτερο σετ και ήταν ορατή η πιθανότητα να οδηγήσουν οι Βολουδάκης / Καπίρης το ματς σε τάι μπρέικ, σχολίασαν: «Όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ προσπαθούμε να το γυρίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν έγινε τίποτα. Απόψε όμως τα καταφέραμε. Ήμασταν και λίγο τυχεροί. Μας πίεσαν στην αρχή αλλά κρατήσαμε το μυαλό μας, βρήκαμε ρυθμό και τα καταφέραμε.»

Και τώρα… Άγιος Νικόλαος για τους «χρυσούς» του Αντιρρίου που τόνισαν πως: «πάμε βήμα, βήμα για να τα καταφέρουμε και στους τελικούς».

Σχόλια