Αθλητισμός

Ο ΟΦΗ ήταν όνειρο ζωής για Πλευράκη, Παναγιώτου

«Ονειρο ζωής» χαρακτηρίζουν οι δυο πιτσιρικάδες της Κ19 του ΟΦΗ, το μεγάλο βήμα που έκαναν να υπογράψουν τριετή επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΟΦΗ.

Ο 19χρονος μέσος Βαγγέλης Πλευράκης (4-4-1998) και ο 20 χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παναγιώτου (28-3-1997), μίλησαν στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Ο Βαγγέλης Πλευράκης, ο οποίος έχει περάσει από όλη τη βαθμίδα των υποδομών του ΟΦΗ (Κ15,Κ17,Κ19) στην δήλωση του αναφέρει: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα Είναι ένα όνειρο. Αυτός ήταν ο στόχος μου πάντα, από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ, μικρό παιδί. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή.

Ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ και τους γονείς μου που με στήριξαν. Θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω»

Ο Γιάννης Παναγιώτου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τις υποδομές του Εργοτελη, αγωνίστηκε στην Κ20 του Πανθρακικού και ακολούθησε ο ΟΦΗ.

Όπως τονίζει «είμαι πολύ χαρούμενος. Το περίμενα πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να πετύχω στην ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου. Τους προπονητές μου, που με έχουν βοηθήσει και τον ΟΦΗ που μου δίνει την ευκαιρία».

Σχόλια