Αθλητισμός

Παρελθόν ο Κουνδουράκης, συνεχίζει στον Απόλλων Λεμεσού

Ο Νίκος Κουνδουράκης δε συνεχίζει στον ΟΦΗ και ήδη βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Απόλλων Λεμεσού.

Μάλιστα, βρίσκεται ήδη στο νησί της Αφροδίτης, όπου έπιασε δουλειά στη νέα του ομάδα, όπου θα έχει το ρόλο του εργοφυσιολόγου-γυμναστή.

Στον Απόλλωνα, ο Κουνδουράκης συναντά τον Κυρικάκο Κακαβελάκης, που είναι στο ιατρικό τιμ της κυπριακής ομάδας, αλλά και τον Φώτη Παπουλή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον ΟΦΗ.

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ τονίζει: «Δέχθηκα μια πρόταση από την Κύπρο και θα συνεχίσω εκεί τη νέα περίοδο. Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση, αυτό είναι το καλύτερο για μένα και την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ, γιατί πέρσι στην Γ' Εθνική και φέτος στην Football league ζήσαμε πολλά. Εύχομαι στον ΟΦΗ να μπορέσει να πετύχει τη νέα περίοδο, αυτό που δεν καταφέραμε φέτος και να τον ξαναδούμε όλοι σύντομα στην Σούπερ Λιγκ».

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί το Νίκο Κουνδουράκη, για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία.

Σχόλια