Αθλητισμός

Νέα μπλεξίματα για ΑΟ Χανιά

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν τα Χανιά, τα οποία έχουν μπει για τα καλά σε περιπέτειες όπως φάνηκε και από την υπόθεση του Κώστα Νικολόπουλου, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή και διεκδικεί τα δεδουλευμένα του.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή πως αφαιρούνται τρεις βαθμοί στον ΑΟΧ, οι οποίοι θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 16 Ιουνίου να πληρώσουν. Όλα αυτά κι ενώ λίγες ώρες πριν είχε ασκηθεί στους «κυανόλευκους» και πειθαρχική δίωξη για πρόστιμα που δεν πλήρωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 62/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τρίτη 06-06-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 16-06-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Σχόλια