Αθλητισμός

Κρίνεται το μέλλον του μπασκετικού Εργοτέλη στις 14/6

Την προσεχή Τετάρτη 14/6 θα κριθεί εν πολλοίς το μέλλον της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Εργοτέλη καθώς η Επιτροπή μπάσκετ έχει καλέσει όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση στο Μαρτινέγκο.


 
Ο πρόεδρος Βαγγέλης Γιαννουλάκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον του μπασκετικού Εργοτέλη να δώσουν το παρών σε μία συνάντηση που θα συζητηθούν τα πεπραγμένα της περυσινής σεζόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου, το οποίο είναι αμφίβολο.
 


Θεωρείται δεδομένο ότι ο κ. Γιαννουλάκης δεν έχει σκοπό να συνεχίσει να στηρίζει μόνος του το σωματείο και γι’ αυτό η συνάντηση που έχει οριστεί για τις 19:00 θεωρείται πολύ σημαντική και ενδεχομένως να κρίνει και το μέλλον της ομάδας.


 
Η ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρει:
 


«Η Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλης προσκαλεί τα μέλη του συλλόγου και όλους τους φίλους του τμήματος σε ανοικτή συζήτηση-συνέλευση την προσεχή Τετάρτη 14/06/2017 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Μαρτινέγκο. Θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς και θα συζητηθούν όλα τα ανοικτά θέματα για τον καθορισμό της πορείας του τμήματος για την ερχόμενη χρονιά.


Η παρουσία όσων ενδιαφέρονται και η κατάθεση δημιουργικών απόψεων μαζί με τη διάθεση για ενεργό συμμετοχή θα αποτελούσε την καλύτερη βάση για την επιτυχή συνέχιση της προσπάθειας του τμήματος μπάσκετ».
 
 

Σχόλια