Αθλητισμός

Ικανοποιητικός απολογισμός και ευχαριστίες του "Τάλως"

Μία απολογιστική ανακοίνωση εξέδωσε το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «Τάλως» αναφερόμενο στις επιτυχίες των αθλητών του, ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Πάρις Επιτροπάκης και ο γ. γραμματέας Μανώλης Μαράκης, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Το σωματείο ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ αποτελεί μια σταθερή  αξία και δύναμη στο χώρο του  αθλητισμού Ατόμων με  Αναπηρία. Καλλιεργεί τα αθλήματα των ποδηλασίας, στίβου,  σκοποβολής, Μπότσια, άρσης βαρών σε πάγκο με περισσότερους από 30 ενεργούς αθλητές!

Η συνεχής παρουσία και επιτυχίες των αθλητών μας, έχουν φτάσει  το σωματείο να είναι από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα στην Ελλάδα και να φέρνουν διακρίσεις και σε διεθνής αγώνες με αποκορύφωμα τους Παραολυμπιακους αγώνες, όπου έχουμε σταθερή εκπροσώπηση από το 2004 έως και σήμερα.  Η αγωνιστική περίοδος που διανύουμε είναι από τις πλέον πετυχημένες καθώς οι αθλητές και αθλήτριες μας έχουν κατακτήσει ήδη 32 μετάλλια  (24 χρυσά - 4 αργυρά -4 χάλκινα) στα πανελλήνια πρωταθλήματα Ποδηλασίας  (όπου είμαστε πραγματικά υπερδύναμη), στο στίβο και τη σκοποβολή.

Παράλληλα αναπτύσσουμε σημαντικό κοινωνικό έργο με την προβολή, ενημέρωση και εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων σε θέματα που αφορούν την κοινωνικοποίηση, κοινωνική ένταξη, προσβασιμότητα και δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, με παράλληλη συμμετοχή στα κοινά και σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.  Στην πορεία μας αυτή υπάρχουν φορείς, εταιρείες  και άνθρωποι που είναι δίπλα μας και στηρίζουν τις προσπάθειες δικές μας και των αθλητών σε ένα δύσκολο, όσο και ευαίσθητο και ιδιαίτερο χώρο.  

Η Περιφέρεια Κρήτης είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε διοργάνωση, ο Δήμος Ηρακλείου μας φιλοξενεί στο Παγκρήτιο στάδιο, η Ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ έχει την ευθύνη και επίβλεψη όλων των αγώνων και όλοι οι χορηγοί μας στηρίζουν τους αθλητές μας στον αγώνα τους.

Χωρίς εσάς δε θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, μαζί με σας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!  Σας ευχαριστούμε πολύ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είστε μαζί μας.

Σας θέλουμε κοντά μας και για τη δύσκολη συνέχεια για να έχουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.  Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας να έχουν υγεία, δύναμη και κουράγιο. Πολλά συγχαρητήρια και Καλή συνέχεια! Είμαστε υπερήφανοι για εσάς!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια